Al seu germà de tres anys, malalt de càncer: “el teu germà gran és aquí. Tot està bé “

La Sheryl és una blogger australiana i mare de dos nens: en William, de 3 anys, i en Thomas, un nadó de 4 mesos. Encara que sembli una història bonica d’una família feliç, no ho és: al Thomas li van diagnosticar un càncer terminal a les 6 setmanes de vida.
El petit va néixer amb una marca al braç, i quan li van examinar en profunditat van veure que es tratava d’un tumor a l’abdomen. Des que la família ho sap, està aprofitant al màxim el temps que té amb el petit.
El seu germà William ja sap el que passa, i la seva mare un dia es va trobar amb una situació molt commovedora: preparava el bany dels nens durant un viatge quan es va adonar del silenci de la casa (que normalment no sol ser un bon senyal). Va anar equipada amb la seva càmera per fotografiar el que estava passant i es va trobar amb la següent situació: els dos petits estirats al sofà i el germà gran acariciant al seu germà petit mentre li deia: “En Kuya (germà gran) és aquí. Tot està bé”.

La família ha explicat la seva història al diari britànic Daily Mail. Allà diuen com va passar: li van explicar la situació al William i li van dir que el petit Thomas tenia dolor i els doctors estaven intentant ajudar-lo. En William “sap que el pare i la mare estan molt tristos perquè el Thomas no està bé” i que “ha dit que potser els doctors no poden ajudar al seu germà menor, i és per això que la mare i el pare estan tristos”, així que pensem que ell ho sap a la seva manera. Ens ofeguem en un got d’aigua. Els pares estan intentant passar el màxim temps possible amb el petit i donar-li una vida el més normal possible, “independentment que sigui curta”. Els amics de la família estan recaptant diners a través de la campanya de la plataforma GoFundMe, per poder gaudir del temps que els altres amb el petit sense haver de patir pels diners que s’ha d’intervenir amb els hospitals. Aquesta història ha fet obrir els ulls dels pares (així com a milions de persones) i s’han adonat que la vida va molt més enllà de tots aquells problemes amb què ens ofeguem tan sovint.

  Two handsome lads at a wedding! #documentinglittlemoments #superkuyawilliam #littlewarriorThomas #weddingfun   Una publicación compartida de Ms Chikee (@mschikee) el

#AraConcòrdia

#AraConcòrdia

Subscriu-te al Butlletí

Cas Morín

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha