E-Cristians: Fes-te cristià actiu

 Josep Miró i Ardèvol –President

Enginyer Agrícola especializat en desenvolupament rural. Diplomat en Ordenació Territorial. Ha sigut Conseller d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat de Catalunya, Diputat del Parlament de Catalunya i Regidor de l’Ajuntament de Barcelona. Actualment és Membre del Consell Pontifici dels Laics, Director del INCAS de la Universitat Abat Oliba CEU i editor del diari digital Forum Libertas. Col·labora a La Vanguardia i a Ràdio Estel. Está casat i té dos fills.

Josep Armengol Armengol –Secretari

Membre de Regnum Cristi. Perit Industrial Mecànic i Enginyer Industrial Superior per la UPC. Actualment treballa en un Gabinet Pericial dedicat a la tassació de danys en sinistres de Rames Diverses i dictàmens pericials tècnics sobre reconstrucció d’accidents de circulació. Està casat i té quatres fills, un d’ells sacerdot.

Jordi Cabot Ple

Enginyer de Camins, Canals i Ports per la UPC. Director d’explotació i mateniment d’una empresa de serveis públics. Ha sigut professor adjunt de la UPC. Està casat i té cinc fills.

Maria Casellas Rocabert

Diplomada en Gestió i Administració Pública per la UPF i Polítiques per la UAB. Actualment treballa al Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

Francesc Xavier Uriós

Cap dels Serveis Jurídics del Departament de Governació de la Generalitat de Catalunya.

José Emilio Serra de Fortuny

Daniel Farrerons i Casanova

Diplomat en Ciències Empresarials per la Fundació Universitària del Bages i en Ciències Económiques per la Universitat de Barcelona. Economista i assessor fiscal.

Juan Francisco Jiménez

Periodista i escriptor. Llicenciat en Filologia Hispànica per la Universitat de Barcelona i màster en Periodisme per la Universitat Pompeu Frabra. En l’actualitat desenvolupa la seva tasca professinal en els mitjans ForumLibertas.com i CatDiàleg.cat.

Daniel Lacambra

Físic. Treballa en una consultora d’energies renovables enfocada a energia eòlica i solar. A e-cristians desenvolupa tasques en l’àrea de xarxes socials. Casat.

Ángel Martín Corella

Diplomat en CUNEF. Director en activitat juvenils a Guies i Scouts d’Europa. Casat i amb dos fills.

Antoni Pedragosa Radua

Llicenciat en Ciències Químiques i Biològiques. Màster en Astronomia estel·lar i planetària. Membre del Moviment dels Focolars i del consell de redacció de la revista “Ciutat Nova”. Casat, amb dos fills i quatres néts.

Manel Silva Sánchez

Advocat de l’Estat i membre electe del Consejo de Estado.

Salvador Turu Segura

Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona. Casat, pare de quatre fills i avi de dos néts.

#AraConcòrdia

#AraConcòrdia

Subscriu-te al Butlletí

Cas Morín

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha