Contribueix a fer possible que nois i noies de la parròquia de Sant Rafael puguin anar de colònies

Aquesta és la primera iniciativa en relació al projecte Barris Solidaris, pròleg d’un programa en estudi per implantar un centre de distribució d’aliments.

Tots els programes de Barris Solidaris es fonamenten en potenciar la centralitat de la parròquia amb la col·laboració de les entitats cíviques que venen treballant en el territori.

En aquesta primera ocasió,necessitem 700 euros perquè la parròquia de Sant Rafael del barri de La Guineueta puguin fer possible que nois i noies d’aquesta parròquia puguin anar de colònies.Fes la teva aportació petita o gran. Us mantindrem informats dels ingressos, com sempre. Si es produeix un excedent es dedicarà a un dels programes en marxa de Barris Solidaris.

Si vols contribuir a que joves de la parròquia de Sant Rafael puguin anar de colònies, necessitem el teu ajut, pots fer el teu ingrés al següent número de compte corrent a nom d’e-cristians: BBVA 0182-0171-83-0201537577.

No Comments Yet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Subscriu-te al Butlletí

¿Quieres decirnos algo?

Tu nombre (obligatorio)

Tu email (obligatorio)

Tu teléfono

Tu mensaje

Accepto la política de privacidad

Per utilitzar CAPTCHA, has de tenir tenir instal·lada l'extensió Really Simple CAPTCHA.

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

Per utilitzar CAPTCHA, has de tenir tenir instal·lada l'extensió Really Simple CAPTCHA.