Anunci de les celebracions mòbils de l’Any litúrgic 2019

La glòria del Senyor s’ha manifestat i es continuarà manifestant entre nosaltres, fins al dia del seu retorn gloriós. En la successió de les diverses festes i solemnitats del temps, recordem i vivim els misteris de la salvació. Centre de tot l’any litúrgic és el Tríduum Pasqual del Senyor crucificat, sepultat i ressuscitat, que aquest any culminarà en la Nit Santa de Pasqua que, amb goig, celebrarem el dia 21 d’abril. Cada diumenge, Pasqua setmanal, la santa Església farà present aquest mateix esdeveniment, en el qual Crist ha vençut el pecat i la mort.

De la Pasqua flueixen, com del seu brollador, tots els altres dies sants: el Dimecres de Cendra, començament de la Quaresma, que celebrarem el dia 6 de març. L’Ascensió del Senyor, que enguany serà el 2 de juny. El Diumenge de Pentecosta, que enguany coincidirà amb el dia 9 de juny. El primer Diumenge d’Advent, que celebrarem el dia 1 de desembre.

També en les festes de la Mare de Déu, Mare de Déu, dels apòstols, dels sants i en la commemoració de tots els fidels difunts, l’Església, peregrina a la terra, proclama la Pasqua del seu Senyor.

A ell, el Crist gloriós, el que era, el que és i el que ve, al qual és Senyor del temps i de la història, l’honor i la glòria pels segles dels segles.

Subscriu-te al Butlletí

Cas Morín

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha

ForumLibertas.com

ForumLibertas.com