Assemblea anual d’e-Cristians. 10 de juny de 2017

L’Assemblea anual de socis d’e-Cristians, és la data en la que cerquem retrobar-nos per conèixer la feina feta al llarg del curs 2016-2017 i debatre sobre les noves línies de futur. És el moment més important per a l’associació.

En aquesta ocasió, i en la primera part de l’Assemblea que és oberta a tots i amb possibilitat de participar, es basarà en un diàleg que tindrà com a fil conductor Catòlic. Però no massa, a partir de les aportacions de persones tan destacades com el Sr. Antoni Puigverd (escriptor i periodista) i el Sr. Alfredo Pastor (economista, professor IESE i ex secretari d’estat). Aquesta és una raó per la que no pots faltar.

En la segona part, farem el rendiment de comptes del curs, i presentarem les línies de treball futures. També en aquest cas la nostra activitat com sempre està oberta a qui vulgui seguir-la com a oïdor.

T’adjuntem l’Ordre del Dia amb els temes a tractar, i et demanem que facis la reserva a la teva agenda.

 

Dia: Dissabte, 10 de juny de 2017

Hora: 9:30h.-13:45h.

Lloc: Palau Macaya (Passeig de Sant Joan, 108, Barcelona)

És imprescindible confirmar assistència: 93.206.08.83 o secretaria@e-cristians.net)

 

Recorda que les assemblees d’e-Cristians són obertes a aquells convidats que vulguis portar perquè puguin conèixer des de dins el que fem i el que diem. No desaprofitis aquesta ocasió.

T’esperem, no pots faltar!!!

Subscriu-te al Butlletí

Cas Morín

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha

ForumLibertas.com

ForumLibertas.com