Capella Hospitalària: Una iniciativa de Jóvenes San Juan de Dios per pregar on line

Jóvenes San Juan de Dios acaba de posar en marxa una capella on line que convida a pregar junts per aquelles realitats que avui dia més ho necessiten, com les persones refugiades, en situació o risc d’exclusió social, malaltes o immigrants. En cadascuna de les temàtiques, l’usuari podrà accedir a un text bíblic, una cançó, una oració i un espai per deixar la seva petició o acció de gràcies.

Pregar pels pobres i per totes aquelles persones que estan passant un moment de dificultat, pels presos, pels ancians, pels aturats o per les persones sense llar. Aquestes són algunes de les 21 temàtiques que l’internauta podrà triar per fer una pausa i “connectar els seus sentiments amb els de tots els homes i dones de la terra i presentar-los a Déu en una oració comú”, explica el Gmà. Luis Marzo, responsable de Jóvenes San Juan de Dios.

La pàgina web capillahospitalaria.tk també facilita un espai de pregària per l’Església catòlica, pels missioners que han sentit la crida de portar l’Evangeli per tot el món, per les vocacions en l’Església i en especial en l’Ordre Hospitalari de Sant Joan de Déu i pels joves i els fruits del proper Sínode de 2018: els joves, la fe i el discerniment vocacional, entre d’altres.

Aquest espai web pretén ser una eina dinàmica i en permanent actualització. Periòdicament s’incorporaran noves temàtiques per pregar, tenint sempre present la realitat del nostre món.

#AraConcòrdia

#AraConcòrdia

Subscriu-te al Butlletí

Cas Morín

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha