Carta Setmanal de Josep Miró: Concòrdia, perspectiva de gènere i classe de religió

Benvolgut amic/Benvolguda amiga,

Aquesta setmana voldria informar-te de dues novetats que considero importants perquè vegis si et pot interessar participar-hi en una mesura o altra.

Una d’elles és la dels treballs endegats per promoure la fraternitat de la concòrdia, començant en el mateix nucli intern de l’Església, convençuts que si avancem en ell podem projectar-la amb eficàcia al conjunt de la societat. El passat dia 9 es va dur a terme una primera reunió per encetar la reflexió i orientar l’acció futura amb un grup de 20 persones. Els primers resultats d’aquest pensar junts, així com els documents de treball previs, els pots trobar AQUÍ. L’actual esquema de treball apunta a una fase de preparació interna i en contacte amb altres entitats i moviments a fi de començar la projecció exterior passat el període electoral. En el seu moment informarem de la pròxima reunió perquè tots aquells interessats que no van poder assistir a l’anterior puguin participar-hi.

Una segona iniciativa és l’abordatge del repte que significa la implantació hegemònica a la nostra societat del projecte cultural i polític de la ideologia de gènere. El conflicte generat pel Procés a Catalunya no pot fer-nos oblidar que es mantenen vives altres qüestions que cal abordar, i sens dubte una d’elles és el de la perspectiva de gènere. L’objectiu que volem dur a terme és crear un centre de recursos Infogender accessible des de la xarxa que s’alimentarà de totes les anàlisis, diagnòstics, conseqüències de la ideologia de gènere a fi de facilitar criteris, referències, arguments a totes les persones interessades. Esperem que progressivament Infogender es converteixi en un centre de referència en aquesta matèria en llengua castellana. Previsiblement a partir de la setmana que ve, la que comença el dia 20, estarà disponible de manera que en el proper butlletí et facilitarem l’enllaç. Si estàs interessat en aquesta matèria, fes-nos-ho saber a fi que puguis participar en l’equip de treball que du a terme aquesta tasca de manera presencial i sobretot per contactar amb la xarxa.

Finalment també t’informo, però això està més verd, que estudiarem a la Comissió Executiva i al Secretariat d’e-Cristians la possibilitat de desplegar una nova campanya sobre la classe de religió a l’escola pública. Et mantindrem informat.

Rep el testimoni del meu afecte i consideració.

Subscriu-te al Butlletí

Cas Morín

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha

ForumLibertas.com

ForumLibertas.com