Carta Setmanal de Josep Miró i Ardèvol: ajuda a fer créixer e-Cristians

Benvolgut amic/Benvolguda amiga,

Periòdicament us cridem a contribuir al creixement d’e-Cristians, a fer nous socis. Aquesta és una necessitat imperiosa perquè és la base de la nostra acció. Sense un gruix suficient de socis l’activitat s’afebleix. Enguany és un any de moltes exigències, i això fa necessari que la nostra presència es multipliqui, i la principal forma d’aconseguir-ho és creixent en nombre de persones afiliades. Hem de desplegar la campanya contra la pornografia i demanar una legislació molt més restrictiva, cal actuar davant l’onada d’adoctrinament en ideologia de gènere a les escoles, cal participar activament en el debat públic sobre l’eutanàsia, sobre la marginació que tenen les respostes per reduir la pobresa en les polítiques públiques, la insolidaritat generacional que està castigant tant i tant al nostre jovent, a més d’iniciatives que des del govern de Catalunya i el govern espanyol s’anuncien i que resultaran perjudicials per a la llibertat, per l’educació dels nostres fills… totes aquestes qüestions que concerneixen la construcció del Regne i que cavalquen sobre la doctrina social de l’Església, són molt poc tractades des de l’àmbit catòlic. És una dissort però es continua amb una feblesa de proposta i també de crítica profètica cristiana en l’espai públic. e-Cristians és una de les poques organitzacions que des de Catalunya es fa present arreu de manera continuada en aquest àmbit. Si nosaltres no ho fem, pocs altres subjectes col•lectius es fan presents.

Per això és tan important que ens ajudis a créixer. Com pots fer-ho?:

  • Donant a conèixer e-Cristians a les xarxes. Si ho fessis un parell o 3 de cops a la setmana al llarg d’un mes faries una feina magnífica:
    www.facebook.com/ECristians
    https://twitter.com/ECristians1
  • Si no ets soci, però simpatitzes amb e-Cristians i per això reps aquest butlletí, és el moment que consideris inscriure’t AQUÍ.
  • Si ja ets soci, pots aconseguir que un familiar o un amic també se’n pugui fer AQUÍ.
  • I també pots contribuir amb una petita aportació (o gran, naturalment) dirigida a sufragar els costos de la campanya de promoció de l’associació que iniciarem i que pot quedar limitada per manca de recursos. Pots fer-ho AQUÍ.

T’adjuntem el document que resumeix què ha fet, què fa i què farà e-Cristians que et pot ser útil a tu i també per interessar a altres persones.

T’agraeixo el teu interès i et dono per avançat les gràcies pel teu gest.

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha