Carta Setmanal de Josep Miró i Ardèvol: bones vacances, la feina continua.

Benvolgut amic/Benvolguda amiga,

Aquesta és l’última carta que us adreço abans que e-Cristians comenci les vacances. Les oficines romandran tancades des de l’1 d’agost i tornarem el 3 de setembre. Això pel que fa als serveis i a l’atenció  pública. Però al llarg del mes d’agost hi haurà algunes poques activitats.

Tal com us indicava en la meva carta anterior, la nova web estarà disponible l’1 d’agost. En aquella data si entreu a www.forumlibertas.com podreu veure-la ja en funcionament. Hem preferit fer-ho ara durant aquest mes de vacances i no esperar a setembre, perquè com el flux de visites és més baix, permetrà causar menys distorsions als lectors i esmenar les possibles deficiències. Enteneu que es tracta d’una versió beta i per tant no és la definitiva.

I res més, només recordar-vos les línies de treball que estan funcionant. Concretament la dels cristians allunyats (Catòlic. Però No Massa), Concòrdia, escola concertada, i perspectiva de gènere. I al setembre endegarem la línia de treball sobre l’eutanàsia. De cara a la seva projecció exterior i a partir de la feina feta al llarg del mes de juliol, dirigida a recopilar informació i arguments. En definitiva, recursos per argumentar sobre aquesta iniciativa legal.

Que tingueu unes bones vacances!!!

Ja estem instal·lats a la Parròquia Ntra. Sra. del Pilar (Casanova, 175, 08036-Bcn).

Com arribar-hi:

  • Metro: L5-Hospital Clínic
  • Bus: 59, 63, 68, 109
  • Pàrquing: c/ Londres, 86

Subscriu-te al Butlletí

Cas Morín

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha

ForumLibertas.com

ForumLibertas.com