Carta Setmanal de Josep Miró i Ardèvol: cal defensar i promoure els drets dels pares i de les famílies

Benvolgut amic/Benvolguda amiga,

L’actitud del govern espanyol en relació amb els drets a l’educació moral i religiosa dels fills i la seva intervenció a l’escola, ha mostrat clarament que consideren que és secundària, i ha de quedar supeditada l’Estat. Aquest és el rerefons real sobre la polèmica del pin parental. Cal ampliar l’enfocament i abordar la qüestió amb tota la seva dimensió. El que s’està jugant no és si els pares poden o no autoritzar determinades activitats extraescolars. Aquesta, en tot cas, és una part de la qüestió. Però el tema és molt més ampli i profund. Significa concretar què vol dir el dret constitucional (art. 27.3) a l’educació moral i religiosa dels fills.

Podreu trobar la posició d’e-Cristians aquí, i un diagnòstic en aquesta editorial de ForumLibertas i en el meu blog.

En tot aquest conjunt trobareu raons sobrades per promoure els nostres drets com a pares i per fer evident la deriva totalitària en aquest aspecte del govern espanyol.

Seria bo que us manifestéssiu actius escrivint cartes als diaris i manifestant-vos a les xarxes socials. També podeu fer una bona feina reenviant la declaració d’e-Cristians a altres persones.

I un últim prec: el Whatsapp és un bon instrument de comunicació i podríem quedar més ben enllaçats si ens faciliteu el vostre número de mòbil per fer-vos arribar comunicacions per aquesta via.

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha