Carta Setmanal de Josep Miró i Ardèvol: Comencem amb empenta el nou curs.

Benvolgut amic/Benvolguda amiga,

Hem fet una bona assemblea

l’assemblea d’e-Cristians del passat dia 16 a la Parròquia de la Concepció, on vam ser molt ben acollits i vam poder gaudir d’un lloc molt adient, va anar força bé. La reflexió inicial de Mossèn Costa i de la Sra. Núria Gispert va correspondre amb les expectatives despertades i va ser un magnífic emmarcament del nostre programa “Unitat 2019” per al curs vinent.

Assemblea 2018

També es van produir noves incorporacions a la Comissió Executiva i al Secretariat General que ara queda compost per les següents persones:

Comissió Executiva: Josep Miró i Ardèvol (President), Josep Armengol i Armengol (Secretari), Salvador Turu Segura (Tresorer), Francisco Jiménez Jacinto, Dani Lacambra Santiago, Javier Mirallas Sarabia, Marc Miró Escolà, Antoni Pedragosa Radua, Francisco Segarra, Jordi Soley Climent, Montse Vadillo Gonzalo, i Diego Vigil de Quiñones Otero.

Secretariat General: Simó Aliana-Magrí, Ivan Castro González, Esperança Coll Godó, Fernando García-Faria Rialp, Pablo Ginés Rodríguez, Joan López Masoliver, Frederic Macias Merlo, Àngel Martín Corella, Remigi Palmés, Carles Ros Arpa, José Emilio Serra de Fortuny, Josep Manuel Silva Alcalde, Manel Silva Sánchez, Josep Subirachs Pedret, i Isabel Viladomiu Olivé

Hi va haver un però en l’organització, del que em faig absolutament responsable, que va ser que a causa d’un malentès no hi va haver Missa a les 9h. Ha estat una llàstima. La Comissió Executiva i el Secretariat General es reuniran el pròxim dia 5 de juliol per preparar l’aplicació del programa acordat de manera que a partir de setembre puguem desplegar-lo amb eficàcia, si bé aquest mes de juliol es continuarà amb els contactes i reunions per dur-lo a terme.

Canvi de local

Us comuniquem el canvi de local per les raons ja conegudes de la pujada de lloguer de l’ordre del 40% a la que ens volien sotmetre. Amb tota probabilitat a finals de juliol vetllarem per estar instal·lats a la nova seu gràcies a la bona acollida de la parròquia de Nostra Senyora del Pilar que està al carrer Casanovas, molt a prop de l’Avda. Diagonal. Malgrat que ha estat una decisió fruit de les circumstàncies, a hores d’ara valorem com a providencial el fet que e-Cristians s’incorpori a una parròquia. Pensem que això serà bo per a nosaltres i farem tot el possible perquè també ho sigui per a aquells que ens acullen. Cal obrir la reflexió sobre el que aquesta dimensió parroquial no té per què limitar-se en un futur només a la seu central.

Acabo amb una crida d’atenció. L’actual govern del PSOE accelerarà tot el que pugui la llei sobre l’eutanàsia. Aquesta pressa respon a una lògica de manual: no té capacitat per produir cap gran transformació important ni cap gran acord entre les forces polítiques per la seva feblesa parlamentària i per tant recorrerà a aquest tipus de qüestions per donar fe de vida. Òbviament no és bo, però és el que hi ha. La presa en consideració de la tramitació de la llei al Congrés es farà abans de les vacances d’agost, i per tant la llei començarà a tramitar-se al setembre. Hem de fer-nos presents per fer sentir la nostra veu. L’òptim seria que aquesta veu fos única o el sumatori de veus de l’Església. Per tant, inicialment ens posem a disposició de tota incitativa col·lectiva en aquest sentit, però en cap cas renunciarem a portar el nostre criteri cristià i de doctrina moral de l’Església sobre aquesta qüestió.

Subscriu-te al Butlletí

¿Quieres decirnos algo?

Tu nombre (obligatorio)

Tu email (obligatorio)

Tu teléfono

Tu mensaje

Accepto la política de privacidad

Per utilitzar CAPTCHA, has de tenir tenir instal·lada l'extensió Really Simple CAPTCHA.

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

Per utilitzar CAPTCHA, has de tenir tenir instal·lada l'extensió Really Simple CAPTCHA.