Carta Setmanal de Josep Miró i Ardèvol: Comencem l’any essent cristians actius

Abans que res, et desitgem una Bona Pasqua i un bon any 2019 i et convidem a iniciar-lo amb una participació més activa en totes aquelles qüestions que afecten els cristians i a l’Església.

Accions que pots dur a terme:

  1. Ser actiu, cercar presentacions, organitzar reunions amb petits grups, activitats.
  2. Fer articles, escriure cartes als directors dels digitals i diaris de paper.
  3. Ser actiu a la xarxa=disposar de Twitter i Facebook i com a mínim ser emissor dels missatges que reps d’e-Cristians, animar la pàgina de Facebook de Catòlic. Però no massa, participar en el Facebook i Twitter d’e-Cristians i difondre els seus missatges. En definitiva, ser actiu a les xarxes socials.
  4. Si no disposes de FB ni de TW i estàs interessat a passar a ser actiu, digue’ns-ho i podràs participar en unes sessions pràctiques que et permetran ser un bon usuari.
  5. Difondre els conceptes i arguments força de la carta setmanal a través del teu correu electrònic.
  6. Accedir a ForumLibertas i a la web d’e-Cristians i difondre a través del correu electrònic allò que et sembli més interessant.
  7. Formar un grup amb altres associats, i persones  que encara no estan associades.

El Tribunal Suprem ha dictat aquesta mateixa setmana una sentència molt polèmica en relació a la llei de protecció sobre la violència de gènere. Pots trobar una informació detallada aquí.

Fes-nos arribar la teva opinió a secretaria@e-cristians.net sobre com valores aquesta sentència i les conseqüències que se’n deriven.

Subscriu-te al Butlletí

Cas Morín

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha

ForumLibertas.com

ForumLibertas.com