Carta Setmanal de Josep Miró i Ardèvol: Comencem les campanyes de tardor

Benvolgut amic/Benvolguda amiga,

La primera de les nostres campanyes de tardor, tal com ja sabeu per la informació precedent, serà sobre l’eutanàsia. En la meva anterior carta us assenyalava les seves característiques i els tres nivells d’actuació: microvídeos i difusió a la xarxa; campanya sostinguda per informar i formar a favor de les cures pal·liatives i contra la llei; disponibilitat de recursos per argumentar i finalment, i si disposem de suficients diners, una campanya de grans cartells al carrer. Per a tot això cridàvem a la vostra col·laboració econòmica. Necessitem 5.350€ per dur a terme les tres iniciatives, considerant que la campanya de cartelleria al carrer suposa una despesa de 1.750€. i que aquesta és l’única despesa que no podem modular, és a dir amb els microvídeos i la promoció a la xarxa podem fer més o menys en funció de la disponibilitat econòmica, però per a la campanya al carrer o disposem de la xifra indicada o no podem fer res. Us crido una vegada més a que si us importa aquesta qüestió tan decisiva relacionada amb la dignitat amb la vida, feu la vostra aportació, que pot ser tan petita o tan gran com vosaltres decidiu.

La segona campanya que començarà amb la seva fase de preparació aquest mes d’octubre fa referència a la “Perspectiva i al feminisme de gènere”. Us convoco a una primera reunió de treball per comentar i concretar les característiques que tindria aquesta acció. Aquest grup de treball el presideix Jordi Soley, membre de la Comissió Executiva, i es reunirà el dia 22 d’octubres a les 19:30h. a la nostra nova seu (Parròquia Ntra. Sra. del Pilar, c/ Casanova, 174, Bcn).  Et prego que confirmis la teva assistència a secretaria@e-cristians.net.

3 esdeveniments de gran interès:

El primer és el Seminari “¿Por qué las mujeres y las familias tienen pocos hijos?” organitzat per la Plataforma per la Família Catalunya-ONU. Són un conjunt de breus intervencions. El programa tracta des de diverses perspectives les causes perquè les famílies i les dones tenen pocs fills. Jo mateix hi contribueixo amb el tema “¿Por qué la familia y la maternidad son hoy contraculturales?”. La sessió tindrà lloc el 10 d’octubre a les 10h. a l’Auditori FIATC (AV. Diagonal, 648, Bcn), i les intervencions es van succeint fins a les 14h. No cal assistir a tota la sessió si no a allò que més us convingui. Si voleu fer-vos-hi presents indiqueu-nos-ho a secretaria@e-cristians.net.

Un segon esdeveniment es la presentació el llibre “Una sociedad sin hijos” a càrrec del seu autor Manuel Banco Desar del qual em plau fer la presentació. També hi intervindrà el director de l’editorial i conegut gestor editorial Fèlix Riera. L’acte tindrà lloc el 16 d’octubre, a les 19h. a la llibreria Laie (c/ Pau Claris, 85, Bcn).

I per acabar, l’horari de les misses del Pilar a la Parròquia Ntra. Sra. del Pilar:

  • Missa en català. Mn. Carles Sauró i Mn. Pere Boixaderas. Coral Estel.
  • 11:30h. Missa Baturra. Mn. Àngel Jesús Navarro. Rondalla Baturra Hermanas Blesa.
  • 13:15h. Missa en castellà. Mn. Gabriel Carrió.
  • Missa en castellà. P. Eloy Latorre. Confraria de la Valvanera.

Subscriu-te al Butlletí

Cas Morín

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha

ForumLibertas.com

ForumLibertas.com