Carta Setmanal de Josep Miró i Ardèvol: Dos fets que criden a la teva responsabilitat

Benvolgut amic/Benvolguda amiga,

La llei de l’eutanàsia que vol aprovar el govern espanyol és un pas decisiu en la cultura de la mort iniciada amb la llei sobre l’avortament. Convertir-se en un cristià actiu per afrontar aquest desastre és una responsabilitat necessària de tots nosaltres i que també t’ateny a tu. En ocasions quedem astorats pels arguments dels altres, quan els nostres responen realment a la realitat i donen completa resposta al que es planteja. Disposar de bons arguments i sembrar-los arreu és una tasca imprescindible perquè, no caldria oblidar-ho en aquesta ocasió, afrontar l’amenaça de l’eutanàsia no acabarà amb la tramitació de la llei sinó que es prolongarà en una campanya permanent fins a assolir les cures pal·liatives per al 100% de la població. Per aquesta raó et pot interessar el complet argumentari que pots trobar aquí, i que veuràs reforçat amb aquest altre que incideix sobre el nucli de la defensa de la legalització de l’homicidi mèdic que es basa en una inexistent llibertat d’opció. També et convido que cliquis aquí i vegis la campanya a escala espanyola que ara comença.

Com ja saps, commemorem els 20 anys d’e-Cristians: dues dècades de resistència, acció i nou impuls. Perquè el sopar en realitat és la trobada de tots els que hem participat durant aquest temps en l’acció d’e-Cristians. No es tractarà només, ni tan sols principalment, de valorar el que s’ha fet, sinó que volem un acte encarat al futur, a un renaixement necessari perquè vam començar amb el segle i ara ja sabem de quin peu calça. Cal replantejar el nostre treball per assolir fites més grans. Et convido que t’inscriguis al sopar (secretaria@e-cristians.net).

Crec que et puc demanar més, compromet-te a fer una taula amb 8 o 10 persones i inscriviu-vos (secretaria@e-cristians.net).

 

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha