Carta Setmanal de Josep Miró i Ardèvol: Et convidem a participar en l’organització i promoció del sopar del 20è. Aniversari d’e-Cristians

Benvolgut amic/Benvolguda amiga,

El sopar del 20è Aniversari d’e-Cristians és evidentment una celebració joiosa, una mostra del que hem fet al llarg d’aquestes dues dècades, però també ha de ser una reflexió sobre l’evolució de la societat i la presència catòlica en ella i el punt d’arrencada pel nou projecte d’e-Cristians.

En la celebració del 28 d’abril unirem la celebració del passat amb l’afrontament del present i del futur.

Per posar en marxa el sopar, la Comissió Executiva d’e-Cristians ha constituït tres comissions. Us convidem a participar en alguna d’elles. En concret són:

  • Comissió d’Organització i logística del sopar.
  • Comissió de Mobilització, que és la més important perquè d’ella depèn l’èxit de la commemoració.
  • Comissió de Comunicació i xarxes socials, també molt lligada a la mobilització.

En funció de les teves disponibilitats decideix com pots ajudar-nos. Per exemple: pots contribuir fent-te responsable de promoure una taula amb capacitat per a 8 persones, pots promoure l’assistència de grups de les parròquies amb les que tens relació, o d’altra naturalesa, pots apuntar-te per fer 5 o 10 trucades convidant personalment a socis i simpatitzants. Les possibilitats són diverses i s’adaptaran al que tu puguis fer.

A tots aquells que esteu connectats habitualment a les xarxes, Facebook, Twitter, i d’altres, oferiu-vos per participar a la difusió de missatges. És una activitat que podeu fer des de casa i que representa un gran servei.

Si estàs interessat en col·laborar en qualsevol d’aquests àmbits, escriu a: secretaria@e-cristians.net o truca al 93.206.08.83

Només una xifra per situar la necessitat de ser un cristià actiu. Quan va començar e-Cristians, l’any 2000, més del 70% dels casaments es feien per l’Església. Avui són el 22%, en relació amb tota Espanya. A Barcelona amb prou feines arriben al 12%. El percentatge real dels casaments catòlics encara és menor, perquè a l’inici de segle les parelles que convivien juntes sense casar-se eren moltes menys que en l’actualitat.

Ningú que se senti membre de l’Església pot pensar que fent el mateix, tot millorarà.

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha