Carta Setmanal de Josep Miró i Ardèvol: La porta estreta

Benvolgut amic o amiga,

Aquesta carta coincideix quasi amb l’inici de la Quaresma i crec que és una bona ocasió per reflexionar sobre la nostra pràctica com a cristians. A Mateu 7, 21 podem trobar una idea central per a aquesta reflexió: “No tothom qui em diu: “Senyor, Senyor”, entrarà al Regne del cel, sinó el qui fa la voluntat del meu Pare del cel”. I aquesta advertència encara pren més gruix si la relaciones amb la de la porta estreta que figura a 7, 13-14.

La qüestió és com fer la voluntat del Pare, com dur-la a terme en la nostra pràctica quotidiana. Et suggereixo que llegeixis el blog La necessitat de la gràcia en el nostre afrontament quotidià” a ForumLibertas.

I de la reflexió a l’acció:

Aquest mes endegarem l’acció sobre la Concòrdia a la xarxa per mitjà dels diversos canals dels quals disposem (web d’e-Cristians, Facebook i Twitter d’e-Cristians, Facebook de Catòlic. Però no massa, Facebook de ForumLibertas i CatDiàleg i, Twitter de Democràcia Social). Ho farem de moment  amb la base de seguidors i sense dur a terme promocions, fins a assolir la xifra que necessitem per tirar endavant els cartells, que és la despesa  prioritària de la campanya.

Pots ajudar-nos  aportant continguts:

  1. Frases pròpies o alienes sobre la Concòrdia, el diàleg, l’amistat civil, etc…
  2. Documents de tercers sobre la mateixa temàtica.
  3. Articles per publicar a CatDialeg o ForumLibertas.

També pots contribuir a la Concòrdia ajudant-nos a cercar els diners necessaris per dur a terme la campanya. Les referències són el compte corrent d’e-Cristians (ES05-0182-1797-3902-0153-7576), o be l’accés via web (http://e-cristians.cat/subscriu-te-2/). Tota iniciativa serà ben rebuda.

I t’anticipem una data clau. L’acte sobre la Concòrdia: “El remei es la concòrdia” que celebrarem el dia 7 d’abril a les 20 hores. I al que ja des d’ara hi estàs convidat. Et mantindrem informat sobre el seu contingut.

(Amb el títol t’hem donat una pista “El remei és la concòrdia”. Ets capaç d’encertar el lloc on el farem?).

Rep una cordial salutació,

Subscriu-te al Butlletí

¿Quieres decirnos algo?

Tu nombre (obligatorio)

Tu email (obligatorio)

Tu teléfono

Tu mensaje

Accepto la política de privacidad

Per utilitzar CAPTCHA, has de tenir tenir instal·lada l'extensió Really Simple CAPTCHA.

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

Per utilitzar CAPTCHA, has de tenir tenir instal·lada l'extensió Really Simple CAPTCHA.