Carta Setmanal de Josep Miró i Ardèvol: Objectiu eutanàsia

La campanya que e-Cristians ve desplegant a les xarxes socials sobre l’eutanàsia ha permès dotar de notorietat aquest tema. És molt important la seva relació amb el bé comú. Les lleis no poden ser només objecte de preferències individuals sinó que han de mesurar-se principalment pel seu impacte sobre el bé comú. El meu últim article a La Vanguardia és una explicació en aquest sentit.

 

Objectiu eutanàsia

Dia: 12 de desembre de 2018

Hora: 19:30h.

Lloc: Parròquia Ntra. Sra. del Pilar (c/ Casanova, 175, Bcn),

Sessió dirigida a conèixer la situació en que es troba la legislació de l’eutanàsia, les previsions, i també els principals arguments sobre la matèria.

Si vols estar ben informat, no hi pots faltar!!!

 

Està realment protegit el culte catòlic?

La pràctica del culte és un dret constitucional i a més l’ofensa al sentiment religiós està tipificat com a delicte, igual com ho estan altres de naturalesa diferent però que incideixen sobre el respecte a la consciència i a la identitat de les persones. Malgrat aquesta evidència, la sentència d’un tribunal del penal de Madrid si no és revisada en una instància superior, dóna peu a que actes en el si dels temples contraris a la fe catòlica i imposats per la força puguin ser considerats com una manifestació de la llibertat d’expressió. Aquí pots trobar una anàlisi del fet.

 

La campanya d’El País contra l’Església

El País ha endegat una campanya sistemàtica contra l’Església en la qual arriba a utilitzar i promoure el censurable mecanisme de la delació, si bé amb resultats més aviat migrats. Interessa’t per aquest fet llegint aquí i escriu al defensor del lector protestant per aquesta acció impròpia d’un mitjà de comunicació.

 

Preparem la campanya per augmentar el nombre de socis d’e-Cristians

En la reunió del 4 de desembre de la Comissió Executiva es tractarà com a tema central el conjunt d’accions dirigides a fer créixer el nombre de socis d’e-Cristians a partir de començaments de l’any que ve. Hi ha un decalatge important entre la notorietat de la nostra associació, el nombre d’iniciatives i accions que es produeixen per dur a terme determinades actuacions, i el nombre de persones que adopten el compromís de pagar una modesta quota cada mes. Necessitem reequilibrar aquesta tendència i que més persones s’adonin que perquè puguem actuar, necessitem socis.

Ajuda a e-Cristians i fes-nos arribar idees, experiències dirigides a assolir més associats (secretaria@e-cristians.net).

Subscriu-te al Butlletí

Cas Morín

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha

ForumLibertas.com

ForumLibertas.com