Carta Setmanal de Josep Miró i Ardèvol. Participa: quins són els principals eixos de treball pel nou curs?

Benvolgut amic/Benvolguda amiga,

Com ja saps el 16 de juny celebrarem la nostra Assemblea. Però abans de fer-la i de presentar el projecte de programa pel nou curs volem constatar si les principals línies de treball que hem previst encaixen amb les prioritats de tots vosaltres. En principi tenim previst 10 eixos, el que no significa que els fem tots, ni que necessàriament hagin de ser aquests perquè, repeteixo, aquest és el plantejament inicial. Cada eix que ha de generar diverses activitats ha de ser desplegat per un grup de treball. Alguns ja existeixen i només es tracta d’afegir-s’hi, d’altres s’han de crear. En tot cas et convido a que ens indiquis la teva preferència i també si creus que en sobra o en manca algun. En concret:

  1. Acció sobre catòlics allunyats (Catòlic, però no massa, xarxa).
  2. Concòrdia.
  3. Debat social sobre el gender.
  4. Comunicació i formació a la xarxa. Alertes.
  5. Formació: raons de la Fe.
  6. Joves: a) Suport a Guies i Scouts d’Europa. b) Programa de recuperació de ninis i repetidors reiterats d’ESO (4 anys d’experiència). c) Programa de Lideratge Joves.
  7. Aplicacions pràctiques de la DSE a la vida institucional i política.
  8. Formació de polítics vocacionals i professionals en la DSE.
  9. Nous models de solidaritat (p.e.: apadrinament territorial de pobres sense llar; barris solidaris; les bústies dels cinc cèntims). Altres aspectes d’aplicació del Pla Pastoral.
  10. La defensa de la vida humana i la seva dignitat, del matrimoni com a institució valuosa socialment insubstituïble, el dret dels pares a escollir l’educació moral i religiosa dels fills, de la dignitat i no discriminació, inclusivitat, assertivitat, del fet religiós.

Una tasca addicional serà relacionar en tot allò que sigui possible aquests grups de treball amb el Pla Pastoral i les diverses instàncies diocesanes responsables de dur-lo a terme.

Et convido per tant a participar amb la teva opinió i també amb la teva intervenció activa.

Ex animo.

Josep Miró i Ardèvol

Subscriu-te al Butlletí

Cas Morín

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha

ForumLibertas.com

ForumLibertas.com