marsingular single s-category-documents s-category-informacions s-author-none">

Carta Setmanal de Josep Miró i Ardèvol: Què estem fent a e-Cristians en aquest moment?

Benvolgut amic/Benvolguda amiga,

La missió setmanal de les cartes és tractar aspectes concrets de la nostra actualitat. De vegades no és fàcil veure el conjunt de l’activitat que desplega e-Cristians. Per això és bo de tant en tant fer una aturada i donar una panoràmica del que s’està fent.

En aquests moments l’associació treballa en la preparació de la campanya sobre la pornografia a escala espanyola i amb la voluntat d’incidir en el nou Congrés dels Diputats per obtenir una legislació que abordi aquest important problema. Podeu trobar un primer projecte dels canvis legislatius que volem introduir aquí.

Una segona línia de treball és la campanya sobre promoure l’afiliació a e-Cristians que permetrà explicar el què fem i la seva utilitat com a única organització que actua de manera sistemàtica en la vida pública.

També es prepara per actuar en el semestre vinent un grup de treball dirigit a promoure els drets dels pares a l’educació moral i religiosa dels seus fills a l’escola. Si estàs interessat en aquesta temàtica, aprofita ara, inscriu-te aquí per participar en el grup.

A més a més es durà a terme un projecte centrat en els joves basat en un programa de lideratge per a la vida pública i la realització d’esdeveniments que constitueixin un lloc de trobada permanent pels joves. Aquesta nova iniciativa s’afegeix a la ja ben coneguda, perquè fa anys que es manté, de suport a moviment de les Guies i Scouts d’Europa.

Hem dut a terme un escrit a Ada Colau reclamant-li que enguany el pessebre municipal de la Plaça de Sant Jaume compleixi les condicions de qualitat i respecte a la tradició que la ciutat es mereix.

Finalment, aprofito per convidar-te a la conferència que hem organitzat i que és de la màxima actualitat: “Emergència climàtica: què hi podem fer els cristians?” que durà a terme un especialista en la matèria, Mn. Joan Costa i Bou, expert en Doctrina Social de l’Església i Delegat de Pastoral Social i Caritativa de l’Arquebisbat de Barcelona.  Serà el dia 27 de novembre, a les 19:30h. a la Parròquia Ntra. Sra. del Pilar (c/ Casanova, 175). Pots veure més informació de l’acte aquí.

Hem recollit un import de 700 euros per resoldre la situació de la nostra web, que com ja sabeu, requereix millores en la seva seguretat i un nou disseny. Us donem gràcies a tots aquells que heu fet aportacions. Els que encara no heu tingut ocasió de fer-la, feu-la ara aquí, per fer possible aquesta millora tan necessària.

Subscriu-te al Butlletí[hidden idioma "CA"]
[hidden tipo "Boletín"]

Accepto la política de privacitat

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha