Carta Setmanal de Josep Miró i Ardèvol: Sortim!, i preparem l’acte “El Remei és la Concòrdia”

Benvolgut amic/Benvolguda amiga,

Ja deus tenir coneixement de Sortim!, el nou Pla Pastoral de la diòcesi de Barcelona que conté elements d’interès que van més enllà de l’àmbit diocesà. La seva lectura unida a la de l’exhortació apostòlica del Papa Gaudete et Exultate (Alegreu-vos i celebreu-ho) constitueixen bons elements de reflexió del què fer com a cristià tant des del pla individual com col·lectiu.

Estem estudiant amb detall ambdós documents de manera d’inserir les nostres activitats en el seu plantejament i adequar-les al màxim. De fet el concepte d’una església en sortida ens és molt  pròpia des de la nostra formació perquè sempre hem estat una organització que ha apostat pel treball en el bell mig de la societat.

En aquest sentit, et recordo que encara ets a temps d’assistir a la reunió d’avui 26 d’abril a les 19:30h. per tractar “Quines són les resplendors que il·luminen l’Església a casa nostra”, perquè ells ens ajuden a capir millor la situació i les millors respostes.

Tampoc pots faltar a la trobada del dia 3 de maig a les 19h. a la seu d’e-Cristians per tractar de la preparació de l’acte del dia 2 de juny “El Remei és la Concòrdia” en el marc de les actuacions “Fem concòrdia”. Et prego que confirmis la teva assistència (secretaria@e-cristians.net o 93.206.08.83).

Per totes bandes, a dreta i esquerra, per dalt i per baix, hi ha coincidència en una conclusió: la nostra societat pateix una forta crisi moral. Et proposo que entris a aquest enllaç sobre la societat desvinculada en el que podràs trobar diagnòstics sobre les causes.

Ex animo.

Josep Miró i Ardèvol

Subscriu-te al Butlletí

Cas Morín

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha

ForumLibertas.com

ForumLibertas.com