marsingular single s-category-documents s-category-informacions s-author-none">

Carta Setmanal de Josep Miró i Ardèvol: Un bon resultat en la campanya sobre el Saló Eròtic de Barcelona

Benvolgut amic/Benvolguda amiga,

Més de 10.000 persones han difós el missatge d’Els 7000 al qual e-Cristians i altres grups li han donat suport i que s’ha traduït en centenars de missatges de protesta que s’han adreçat a l’Ajuntament de Barcelona. Cal dir almenys pel que fa referència a l’apel·lació de Els 7000 i altres entitats no ha rebut resposta per part dels grups municipals, excepte el PP. Es produeix d’aquesta manera una evident demostració que els criteris de diàleg i participació que el govern municipal en particular i els partits polítics exhibeixen, només funcionen quan els hi interessa i no com un criteri de civilitat i responsabilitat vers el conjunt dels ciutadans.

Sembla increïble que a aquestes alçades es pugui voler combinar una lluita contra la violència sexual que afecta a la dona, que en algunes ocasions refrega un moralisme carrincló, com quan es censuren determinades lletres de cançons o la vestimenta de les hostesses, i que davant d’un acte massiu i multitudinari que es dedica a explotar fins a les últimes conseqüències l’ús i l’abús de la dona com és el Saló Eròtic de Barcelona, sigui acollit pel govern municipal i pels partits polítics de l’oposició no només amb normalitat sinó donant-li ple suport en la pràctica.

Voldria aprofitar l’ocasió per demanar-vos que sigueu més actius en el suport  a aquestes iniciatives, més quan l’esforç no es pot dir que sigui massa gran. Hem pogut veure el nom de les persones que han subscrit la petició a Change i hem constatat que una part no pas petita d’associats no s’ha pres la molèstia de participar-hi. Sort n’hi ha hagut que molta altra gent ha respost a la crida.

Difícilment donarem testimoni, ja no dic canviarem les coses, si no traduïm la nostra fe en actes en aquest cas relacionats amb la presència a la vida pública.

Us recomanem la lectura d’aquesta editorial a ForumLibertas.

Subscriu-te al Butlletí[hidden idioma "CA"]
[hidden tipo "Boletín"]

Accepto la política de privacitat

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha