Carta Setmanal de Josep Miró i Ardèvol: Una societat que envelleix acceleradament i cerca la seva solució en la mort

Benvolguts amics/Benvolgudes amigues,

Si no sou capaços de reaccionar, de sortir a l’espai públic i desmuntar les construccions intel·lectuals que tant mal estan causant, la nostra societat seguirà un camí inexorable que la farà cada cop més envellida i alhora promourà la cultura de la mort com a absurda solució.

L’envelliment no té com a causa fonamental l’augment de l’esperança de vida, sinó la manca de natalitat. El problema és aquest. I òbviament la solució no la trobarem amb lleis tan aberrants com la que s’està tramitant al Congrés dels Diputats sobre l’eutanàsia. Fixa’t en la paradoxa: quan tenim més mitjans per a les cures pal·liatives per evitar el sofriment, la majoria política decideix que la seva solució és la mateixa que el veterinari li dóna a l’animal que pateix: matar-lo com un gest humanitari.

A l’altre extrem de la cadena de la vida, en el seu origen, també utilitzen la mort com a solució: és l’avortament a escala massiva, però ara ja no es tracta només d’haver-lo convertit en un “dret”, sinó d’incentivar aquest homicidi, mentre es penalitza la maternitat. L’avortament és pagat per l’Estat, amb els diners de tots. Mentre que no hi ha ni un sol euro per ajudar a les mares amb necessitats que volen tenir el fill.

Hi ha una aberrant discriminació que ho fa palès el cas de Pro vida. Més informació AQUÍ

Entra a Change per posar fi a la discriminació que pateix Pro vida. Signa i difon la petició AQUÍ

Subscriu-te al Butlletí

Cas Morín

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha

ForumLibertas.com

ForumLibertas.com