Carta Setmanal de Josep Miró: Malgrat tot, continuem treballant

Benvolgut amic/Benvolguda amiga,

En primer terme he d’informar-vos que el nostre volgut i admirat amic Fernando García-Faria ha sofert una incidència que el manté hospitalitzat, si bé el seu pronòstic és bo. Estaria bé que ens en recordéssim d’ell a les nostres pregàries.

Aquest dijous s’ha reunit la Comissió Executiva i el Secretariat General per tractar de la situació de la que us vaig informar a la meva carta del 20 de febrer en la que tractava les dificultats en les que ens trobàvem i en la que concretament us deia:

És per aquestes raons que demano el vostre ajut. Com podeu concretar-lo?:

  1. Propiciant publicitat d’empresa. Té unes tarifes que oscil·len entre els 800 i els 1.200 € mensuals. Si tens possibilitats en aquest sentit, connecta amb l’administració de ForumLibertas: podeu trucar al 93.206.08.85.
  2. Fent una subscripció de suport. Per aquesta via ja ingressem 15.000 €. Ja hi ha persones i entitats compromeses, però no és suficient. És la via que ens fa més sòlids: www.forumlibertas.com/suscripcion-pago podeu trucar al 93.206.08.85.
  3. Fent senzillament una aportació: ES41-0182-1797-3202-0803-2876

Hem de resoldre la situació abans de Setmana Santa. Si no assolim aquest objectiu, serà necessari convocar una Assemblea Extraordinària per procedir a escollir un president i una Comissió Executiva que sigui capaç de resoldre el problema, o en el supòsit extrem que no es presentés cap candidatura, procedir a una dissolució ordenada de l’associació.

Us he de donar les gràcies a tots els que he respost positivament, i alhora dir-vos que malgrat aquest esforç d’alguns, estem encara lluny de cobrir les necessitats. Aquesta realitat, a reserva del que decideixi la Comissió Executiva, em fa pensar que necessàriament haurem d’anar a una assemblea extraordinària al mes d’abril per decidir el futur d’e-Cristians.

Mentre, el treball continua. Necessitem formar dos equips per a la campanya per la concòrdia. Un ha d’estar format per persones que habitualment utilitzin les xarxes socials. L’altre equip està dirigit a visitar parròquies que poden ser la vostra i aquelles altres amb les que tingueu alguna relació.

També necessitem configurar un altre equip per treballar sobre els catòlics poc practicants els Catòlics Però No Massa. En aquest cas és condició necessària per formar-ne part ser usuari del Facebook.

Si estàs interessat en formar part de qualsevol d’aquests equips, pots contactar amb nosaltres a secretaria@e-cristians.net.

Finalment, em plau informar-vos que el diumenge 11 de març a les 19h. i en el marc de les Conferències Quaresmals de la Basílica de la Concepció, participaré en substitució d’Antoni Puigvert amb el tema “Eclipsi i resplendors de Déu a Catalunya”. Serà en forma de col·loqui amb el periodista Jordi Cabanes. Us convido que hi participeu.

Rep una cordial salutació,

Josep Miró i Ardèvol

Subscriu-te al Butlletí

¿Quieres decirnos algo?

Tu nombre (obligatorio)

Tu email (obligatorio)

Tu teléfono

Tu mensaje

Accepto la política de privacidad

Per utilitzar CAPTCHA, has de tenir tenir instal·lada l'extensió Really Simple CAPTCHA.

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

Per utilitzar CAPTCHA, has de tenir tenir instal·lada l'extensió Really Simple CAPTCHA.