marsingular single s-category-documents s-category-informacions s-author-none">

Carta Setmanal: Defensem els nostres fills de la manipulació ideològica i afectiva

Benvolgut amic/Benvolguda amiga,

Ens arriben de manera continuada informacions i queixes de directors d’escola concertada que veuen amb preocupació l’allau d’oferiments i també requeriments per part de l’Ajuntament i el Departament d’Ensenyament per propagar la ideologia de gènere entre els alumnes, no ja de secundària, sinó també de primària. Us adjunto alguns exemples d’aquest bombardeig continu (exemple 1), (exemple 2) que sota la idea de normalitzar el que denominen identitats de gènere condueixen a criatures que encara no han desenvolupat la seva sexualitat a menjades de cervell i pràctiques que els portin a descobrir si són home, dona, homosexual, bisexual, transsexual,…

EXEMPLE 1

EXEMPLE 2

Aquesta acció és absolutament contrària en primer terme als drets dels pares en l’educació dels fills en aspectes vinculats a l’antropologia moral. Res del que plantegen sorgeix d’una raó científica si no que és pura ideologia política i per tant no hauria d’introduir-se a l’escola, menys encara sense la conformitat dels pares. El fet s’agreuja perquè tant el Departament d’Ensenyament, des que és dirigit per Josep Bargalló d’ERC, com l’Ajuntament governat per Ada Colau acompanyen, pressionen i subvencionen totes aquestes iniciatives de manera que l’escola pública es troba amb la porta oberta perquè cap director hi plantarà cara, i la concertada es veu sotmesa a una mena de xantatge continuat.

El que està succeint és molt greu, i una vegada més la manca de resposta d’una societat que és estèril davant els valors morals i, també perquè no dir-ho, davant d’una comunitat cristiana que sembla oblidar quina és la seva missió i el seu deure en aquest món.

Voldríem incidir també en aquest camp, però dissortadament les nostres capacitats són limitades a no ser que es configuri un nou equip que es vulgui dedicar  aquesta tasca de defensar els drets dels pares a l’educació moral i religiosa dels seus fills, tant a l’escola pública com a la concertada.

Per aquesta raó, et crido a inscriure’t en aquest equip de manera que puguem desplegar aquesta nova activitat. Amb tota certesa la feina que ell pugui fer i el testimoni que pugui donar arrossegarà a altra gent i a altres grups, especialment d’Església, a assumir també la seva responsabilitat davant la fe que diuen professar.

Escriu un e-mail a secretaria@e-cristians.net manifestant la teva voluntat de participar en l’equip de defensa dels drets dels pares a l’escola: Sí, vull participar en l’equip de defensa dels drets dels pares a l’escola.

Subscriu-te al Butlletí[hidden idioma "CA"]
[hidden tipo "Boletín"]

Accepto la política de privacitat

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha