marsingular single s-category-documents s-category-informacions s-author-none">

Cartes des de l’esperança (1)

Estimats membres d’e-Cristians i amics i amigues que seguiu les nostres activitats,

Abans que res us desitjo que esteu bé i prego perquè així sigui. Dit això: e- Cristians continua treballant. Han tancat la parròquia on tenim la nostra seu, però treballem des de casa. El telèfon d’e-Cristians s’atén com sempre. Per tant, la connexió és l’habitual, excepte presencial com és lògic.

El Sopar del 20è. aniversari d’e-Cristians serà, si Déu vol, l’11 de juny. El senyor Cardenal Omella ha confirmat la seva assistència, com també ho ha fet el Prof. Guzmán Carriquiry, vicepresident emèrit de la Comissió Pontifícia per l’Amèrica Llatina, persona molt propera al papa Francesc, i vell amic nostre.  Per tant aprofiteu l’aturada per començar a fer una o dues taules; són de 8 persones. Quan s’aclareixi una mica la situació, començarem a fer taules. Aprofitem el sopar, per fer socis (https://e-cristians.cat/subscriu-te-2/). Amb posterioritat a l’esdeveniment, els mesos de juny, juliol, setembre i octubre, programarem una sèrie de sessions sobre temàtiques d’interès i rellançament. Més endavant concretarem la cadència i els temes. L’última sessió serà “e-Cristians i el moviment cristià d’alliberament: una comunitat en marxa”.

El passat dia 8, i amb motiu de les manifestacions feministes, una sèrie de parròquies varen ser agredides. No volem passar-ho per alt. Estem preparant una declaració i una iniciativa, que farem pública aquesta mateixa setmana, com a portadors de pau i de respecte. Us demanem que coopereu difonent-la.

Acció sobre l’avantprojecte de llei de l’Eutanàsia. Tenim llest el text pels diputats. També disposem dels seus mails, i prepararem l’enviament per correu postal. No farem l’acció fins que finalitzi l’actual confinament. Us adjuntem el text. Si podeu des de casa travar relació amb una entitat interessada en recolzar-ho, feu-ho i comunica-ho a secretaria@e-cristians.net . Podeu signar vosaltres i tothom qui ho vulgui personalment a la web de la plataforma Els 7000: https://plataformalos7000.org/stopeutanasia/, la iniciativa que promovem amb altres grups i entitats.

Campanya NoPorno. Queda posposada la iniciativa parlamentària per a més endavant, però podeu contactar amb entitats que la vulguin signar-la, i comunica-ho a secretaria@e-cristians.net. De moment es manté l’acte a finals de maig a Barcelona junt amb Cristianos en Democracia.

Estem vivint la Quaresma. L’adversitat que s’abat sobre tants és també una ocasió formidable per aprofundir-la, i arribar a la joia de la Pasqua amb una fe més forta i viscuda.

Aprenem del testimoni dels nostres predecessors:

  • Ante el coronavirus: el testimonio cristiano (I). Llegir aquí.
  • Ante el coronavirus: el testimonio cristiano (y II). Llegir aquí.

Us recomano un llibre que us pot ajudar molt aquests dies: El Senyor de Romano Guardini. El podeu trobar a la xarxa i també aquí.

Seguim!

Subscriu-te al Butlletí[hidden idioma "CA"]
[hidden tipo "Boletín"]

Accepto la política de privacitat

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha