Cartes des de l’esperança (2)

Fes arribar la teva solidaritat amb els confinats d’Igualada

Benvolguts amics i amigues d’e-Cristians,

Ja sabeu que ens mantenim ben actius. Els telèfons, les webs i els mails funcionen a tot drap. Les nostres iniciatives s’han adequat al nou repte, com és lògic. Prenem iniciatives i donem suport, com sempre, a les d’altres que pertanyen a la nostra missió de fer present la concepció social cristiana a la vida pública.

La primera iniciativa adoptada ha estat adreçar una petició al president del govern espanyol perquè engegui una veritable economia de guerra al servei de la vida. Que posi a funcionar de forma massiva i coordinada la capacitat industrial espanyola al servei dels béns sanitaris que falten. No pot ser, i és un exemple de tants, que mentre que hi ha empreses del sector tèxtil sense comandes, alhora manquin milions de mascaretes protectores. El que han fet SEAT i un conjunt d’empreses catalanes posant-se a fabricar els vitals respiradors, és un exemple del que cal, i que tindria un resultat més massiu si estigués planificat, incentivat i coordinat des del govern. Pots donar suport a aquesta iniciativa fent click aquí. Difon aquest missatge entre les teves amistats.

Llencem també una segona acció amb solidaritat amb les persones i famílies d’Igualada i de la Vall d’Òdena. Porten 3 dies més de confinament que la resta, i a més han passat, i romanen en condicions difícils, perquè prèviament l’autoritat competent no va  adoptar les previsions necessàries vers els confinats. Diguem-los que no estan sols, que estem i preguem amb ells i per ells. Enviem el nostre missatge de solidaritat a l’Ajuntament d’Igualada perquè ho doni a conèixer a tota la població, i en especial a tota la gent de  l’Hospital d’Igualada que viu en condicions molt difícils. Clica aquí i fes-los-hi arribar el teu missatge de solidaritat.

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha