Dissabte Toca Assemblea! Carta setmanal de Josep Miró

Sí, dissabte al matí toca Assemblea.

Sí, segur que hi ha moltes raons per no assistir-hi, que amb lògiques excepcions de pes, només són vàlides des de l’individualisme. Sortim de cap de setmana, ves qui em portarà els fills a l’esport, anem a un compromís familiar, estic cansat i vull desconnectar, soc massa gran, tinc un partit… Les raons són tan innumerables com ho és la singularitat de cada persona.

Estic d’acord. Per acudir cal un esforç, després un cop dins la satisfacció ja aflora. Però què succeiria si tothom obrés igual? Senzill, no hi hauria Assemblea. Per veure les conseqüències dels nostres actes, del nostre compromís, només cal projectar el comportament individual al col·lectiu. Si no véns no hi ha Assemblea, no hi ha e-Cristians, desapareix la capacitat de resposta i de construcció.

Que no serà així? També estic d’acord. Molts ja heu decidit acudir, però aleshores  el que es fa es depositar el pes de la càrrega en l’altre; ja ho faran, ja s’ho faran. I això ens afebleix a tots.

Si cada dia arribes a la conclusió que les coses van de mal borràs, si et queixes per això o allò, si veus cada vegada un cristianisme més afeblit, un dictat de la perspectiva de gènere més fort, un anticristianisme rampant, injustícia, corrupció, una política sobrada d’agressivitat i demagògia i  mancada de bon sentit i solucions, pensa que res és inexorable, que tot canvia perquè està a les nostres mans. Cadascú de nosaltres és com una petita pedra llençada a l’aigua; una sola provoca unes poques ondulacions, però un allau fa una gran onada. Fes-la possible.

Dissabte 10 de Juny toca Assemblea, a les 9:30h.

Palau Macaya (Ps. St. Joan, 108, Bcn)

 

9:30 Inscripció a l’Assemblea

10:00 Taula Rodona i Diàleg “Catòlic però no massa? Els batejats no practicants a Catalunya, amb Antoni Puigverd i Alfredo PAstor

10:45 Col·loqui

11:15 Coffee break

11:35 Presentació d’activitats 2016-2017 i projectes 2017-2018

12:45 Presentació i aprovació de comptes

13:15 Renovació de càrrecs

13:45 Cloenda

Subscriu-te al Butlletí

Cas Morín

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha

ForumLibertas.com

ForumLibertas.com