e-Cristians a la plaça i al carrer. Carta setmanal de Josep Miró

La nova campanya d’e-Cristians al Carrer amb el missatge Solidaritat amb els més perseguits. Ada Colau: acollir als refugiats no és “vulnerar” els Drets Humans ha estat present a Barcelona al llarg d’una setmana i en més de 500 punts de la ciutat. És la tercera que fem des del Nadal, les anteriors “Jesús neix. Felicitem el Nadal” i “Catòlics. Però no massa“ van tenir una bona repercussió. Ha estat, és un esforç  important per a e-Cristians, però és una forma directa i a l’abast de fer-nos presents a l’espai públic amb missatges que persegueixen sempre un objectiu específic.  Voldríem estendre en un futur la iniciativa arreu de Catalunya però es una qüestió de capacitat econòmica.

Us convido a valorar a els que esteu a d’altres poblacions l’oportunitat per motius específics, de fer una campanya semblant a la vostra localitat, o de poder finançar l’extensió d’una campanya general.

Necessitem  acabar de pagar la campanya que hem fet.  Ajudeu en el que us sigui possible encara que sigui amb 5 euros. És una qüestió no únicament de diners sinó de veure el vostre recolzament. Podeu fer les vostres aportacions al c/c: ES53-0182-0171-8302-0153-7577

IMG_7409
IMG_7408
IMG_7403

 

El govern municipal de Barcelona ens ha denegat les dues subvencions demanades. Una la d’e-Cristians, Barris Solidaris, i l’altra de FundSocial, el  Programa Social de Lideratge Jove per a la reinserció laboral o escolar de joves que ni estudien ni treballen. Són programes que tenen anys a les seves espatlles, no són una idea a realitzar, sinó una experiència provada amb resultats tangibles que l’Ajuntament coneix, i que havia recolzat abans de l’arribada al govern d’Ada Colau. Hem formulat una declaració del nostre punt de vista que pots trobar aquí. Aquesta denegació fa impossible de moment continuar amb Barris Solidaris, si bé sí podem dur a terme amb l’ajut d’altres fundacions el Programa pels ninis.

La cita del 10 de Juny.

Recorda que el 10 de juny a les 9:30h. tens un compromís important perquè durem a terme l’Assemblea d’e-Cristians al Palau Macaya (Ps. Sant Joan, 108, Barcelona). Dialogarem amb Alfredo Pastor i Antoni Puigverd sobre els Catòlics. Però no massa, el 40% de la població de Catalunya, i la necessitat de recuperar aquesta identitat catòlica feble, per mitjà de l’escolta, el diàleg i els projectes compartits. També farem balanç del fet i dels comptes, i exposarem i debatrem els objectius i línies pel curs 2017-2018.

En aquesta ocasió toca renovar estatutàriament el president, la Comissió Executiva i el Secretariat. Et convido a presentar la teva candidatura; dedicar una mica de temps a la direcció d’e-Cristians es un bon servei a l’Església i a la societat.

Estem treballant molt amb una estratègia concreta; no fem una perdigonada, ni activisme; sembrem amb voluntat de recollir, i no només nosaltres sinó l’Església, i el bé comú del nostre país.

Sense la teva participació activa la sembra esdevé estèril. Vine. No faltis el dia 10 de Juny.

Pots inscriure’t a l’Assemblea a secretaria@e-cristians.net i al 93.206.08.83

 

#AraConcòrdia

#AraConcòrdia

Subscriu-te al Butlletí
Cas Morín

Vols dir-nos quelcom?

Nom

e-Mail

Missatge

Introdueix els següents caràcters: captcha

Please leave this field empty.