marsingular single s-category-informacions s-author-none">

e-Cristians demana a l’alcaldessa de Barcelona que el pessebre municipal d’enguany respecti la tradició i els valors cristians

L’associació e-Cristians, i en el seu nom el seu president Josep Miró i Ardèvol, es va dirigir el passat dijous 14 de novembre a l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, per demanar-li que enguany el pessebre municipal de la Plaça de Sant Jaume tingui nivell cultural, i respecti la tradició i els valors cristians. Pel seu interès, reproduïm el contingut de l’escrit:

Excel·lentíssima Senyora Ada Colau, Alcaldessa de Barcelona

Senyora alcaldessa,

S’acosta el Nadal i com és tradició, l’Ajuntament  de Barcelona promou el pessebre de la Plaça de Sant Jaume. Al llarg dels seus mandats, han estat reiterades les reclamacions de molts barcelonins per les interpretacions sobre aquella presentació del naixement de Jesús, que té per a uns una dimensió de fe, per a uns altres de cultura, i per a la majoria de celebració tradicional de les festes més estimades de l’any.

Diguem que fins ara vostè, com a màxima responsable municipal, no s’ha mostrat acollidora amb aquelles reclamacions espontànies. Li demanem que enguany aprofiti el seu segon mandat i rectifiqui.

Li demanem que el pessebre sigui una manifestació de nivell cultural, i amatent a la tradició. Complint aquests dos requeriments, segur que la tercera perspectiva, la de la fe, quedarà ben resolta.

No deixi escapar una vegada més el gest necessari que acredita a un alcalde com a representant de tots els ciutadans.

Rebi senyora alcaldessa el testimoni de la meva consideració, i la felicitació, potser una mica anticipada de les festes de Nadal. Que pugui celebrar-les amb joia amb tots els seus, i que comparteixi amb els cristians l’alegria pel naixement de Jesús, el Salvador.

Josep Miró i Ardèvol

Subscriu-te al Butlletí[hidden idioma "CA"]
[hidden tipo "Boletín"]

Accepto la política de privacitat

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha