e-Cristians es dirigeix al director de TV3 per demanar la retransmissió de les celebracions religioses de Setmana Santa

Pel seu interès, reproducimos el contenido de la carta que el Sr. Josep Miró i Ardèvol, en nom de l’associació e-Cristians, va dirigir al Director de TV3, Vicent Sanchis, per demanar-li que la Televisió de Catalunya retransmeti les celebracions religioses pròpies de la Setmana Santa perquè els catalans i catalanes puguin participar-hi. Al mateix temps, agraeix la decisió de retransmetre la missa dels diumenges des de Montserrat.

 

Benvolgut senyor,

Em dirigeixo a vostè per manifestar-li el meu agraïment per la decisió de retransmetre cada diumenge la missa d’11 des de Montserrat per TV3. Ho faig en nom de l’associació que presideixo i de moltes persones que em consta que comparteixen aquesta satisfacció pel fet que TV3 faci possible participar en el culte dominical de l’Abadia de Montserrat des de casa.

Tanmateix, li demano que tingui en compte que diumenge que ve comença la Setmana Santa, en la que les cerimònies litúrgiques es multipliquen. Estic convençut que els fidels catòlics del país, i moltes altres persones que en aquests duies durs troben consol en les celebracions religioses, agrairan molt poder participar en totes les misses del Dijous Sant, Divendres Sant i la Vetlla Pasqual del dissabte a través de les retransmissions de la Televisió Nacional de Catalunya. En aquest sentit, estic segur que trobarà la màxima col·laboració per part de la mateixa Església.

Reitero el meu agraïment i li prego que faci possible que els catalans i catalanes puguin participar en les celebracions de la pròxima Setmana Santa des de la reclusió forçada a les nostres llars.

Cordialment,

Josep Miró i Ardèvol

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha