Els Reis d’Orient tornaran a adorar el Santíssim a Barcelona

Per segon any consecutiu els Reis d’Orient, acompanyats per famílies de Barcelona, ​​adoraran el Nen Déu present en el Santíssim Sagrament.

Després de l’èxit de l’any passat a l’Església de Santa Isabel de Barcelona, ​​enguany l’adoració serà a la parròquia de Sant Vicenç de Sarrià. Convocats per la Comunitat Apostòlica de Cafarnaum, una associació de famílies el carisma és l’apostolat, SSMM els Reis arribaran a l’església després de la missa de 11:30h. i adoraran el Santíssim; tot seguit donaran pas a una recepció amb les famílies a la plaça de Sarrià, on els més petits podran saludar Ses Majestats i entregar-los les seves cartes.

Per a la presidenta de la Comunitat Cafarnaúm, Ana María Muñoz, l’adoració persegueix dos objectius: d’una banda, convidar a les famílies a adorar Nostre Senyor i explicar als més petits el veritable significat del Nadal i la festa de Reis; i de l’altra, poder comptar amb una “cavalcada” de Reis alternativa, en què el centre sigui el nostre Senyor. “Volem tornar-li a aquesta festa el seu veritable significat”. “Animem a totes les famílies de Barcelona i rodalies a sumar-se a aquesta iniciativa; poc a poc volem que vagi creixent i es converteixi en un referent per a tots els catòlics de la Ciutat Comtal”.

A més, aquest any un grup de mares de Projecte Maternity, ONG Provida que acull dones que afronten el seu embaràs i maternitat en situació d’exclusió social, seran les encarregades de confeccionar tot l’atrezzo per a aquesta festa.

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha