Fira de Nadal del Port Vell de Barcelona

Del 5 de desembre al 5 de gener, la plaça del Portal de la Pau serà l’escenari de la primera Fira de Nadal del Port Vell. El mercat nadalenc, que se situarà davant del monument a Colom, reunirà una àmplia varietat de parades, una zona gastronòmica i activitats per a grans i petits. A més, durant aquestes dates, el port ciutadà s’omplirà de llum amb un arbre amb il·luminació led de 31 metres, un betlem flotant i un carrusel clàssic. La Fira està organitzada per l’Autoritat Portuària de Barcelona – Port de Barcelona “World Trade Center”.

Les parades, fetes de fusta i decorades amb garlandes a l’estil dels mercats tradicionals, oferiran decoració nadalenca, alimentació, artesania i regals. També s’ha previst una zona gastronòmica i un escenari on es desenvoluparà un complet programa d’entreteniment.

Amb 31 metres d´alçada i il·luminat per complet amb tecnologia led, l’arbre de Nadal serà el més gran vist al nostre país. Conjuntament amb l’avet, la façana de la seu del Port de Barcelona s’il·luminarà cada nit amb un espectacle al ritme de la música. Més de 100.000 llums led composaran la il·luminació nadalenca del Port Vell.

La làmina d´aigua de davant de la Rambla de Mar serà l’espai on s’ubicarà un betlem flotant amb estructura d’alumini i un fil lluminós que es podrà apreciar des de qualsevol perspectiva. Els més petits també podran gaudir amb un carrusel clàssic.

S’inaugurarà el 5 de desembre amb un espectacle de la Fura dels Baus.

PeríodeDiesHoresPreus
Del 5 de desembre, al 8 de desembreDe dijous a diumengede 10:00h a 22:00hEntrada Gratuïta.
Del 9 de desembre, al 12 de desembreDe dilluns a dijousde 18:00h a 22:00h
Del 13 de desembre, al 15 de desembreDivendres, dissabte i diumengede 10:00h a 22:00h
Del 16 de desembre, al 19 de desembreDe dilluns a dijousde 18:00h a 22:00h
Del 20 de desembre, al 5 de generTots els dies, excepte 25 de desembre, 1 de generde 10:00h a 22:00h
25 de desembrede 18:00h a 22:00h

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha