Ha començat el treball pel “Retorn dels batejats” amb la creació de la comunitat a Facebook

Més de 3.000.000 de persones a Catalunya són catòlics no practicants, és a dir batejats que es defineixen com a catòlics a les enquestes, malgrat disposar d’altres respostes, si bé estan allunyats, poc o molt, de l’Església.

logo Catòlic. Però no massa

Catòlics. Però no massa s’adreça per mitjà de Facebook a aquest molt gran col·lectiu amb la intenció d’interessar-lo i motivar-lo per allò que diu que és, a partir de grans qüestions relacionades amb fets d’actualitat.

 

Si entres a Facebook i poses al cercador de la teva pàgina Catòlics. Però no massa accediràs a la pàgina.

 

Cada dia un equip de professionals de la comunicació situa entre 3 i 5 temes, alhora que es comencen a fer arribar a aquella audiència milionària prèviament identificada.

 

Aquest és un esforç considerable i amb un resultat que pot ser transcendent. Volem constituir la comunitat de Catòlics. Però no massa amb 40.000 persones abans de les vacances d’estiu, i arribar a les 100.000 persones en un any i mig.

 

Però necessitem el teu ajut per a aquesta feina tan decisiu. Pots contribuir eficaçment al seu èxit fent algunes de les següents qüestions:

 

  1. Si tens pàgina de Facebook:
  • Fes-te seguidor de Catòlics. Però no massa i difon els seus missatges entre els teus seguidors.
  • Accedeix a la pàgina amb regularitat i fes la teva aportació. Un comentari a un altre missatge, una opció ex novo, sobre la temàtica general, que figura a la pàgina a l’inici i canvia periòdicament, recomanant llibres, pel·lícules, música, exposant una experiència. Cal que la pàgina la freqüentin catòlics, a més de Catòlics. Però no massa, això és decisiu perquè amb els seus comentaris contribueixin a l’orientació. Aquesta és una tasca de gran profit que pots fer regularment des de casa.
  • Si estàs disposat a fer col·laboracions regulars al llarg de la setmana, digue’ns-ho.

 

  1. Si no tens pàgina de Facebook però estàs en altres xarxes, Twitter per exemple, dóna a conèixer la presència a Facebook de Catòlics. Però no massa, perquè part dels teus seguidors tenen també pàgina a aquesta xarxa.
  • Si estàs interessat en obrir una pàgina a aquella xarxa digue’ns-ho també, perquè faríem una sessió de formació de com fer-la i utilitzar-la.

 

  1. A tots, estigueu o no a la xarxa. Ajuda econòmicament. Clica aquí i fes una aportació de 10€. Està a les teves mans i ens cal per mantenir la campanya. I si pots més, doncs també fes-ho. Recolza la gran acció que pot transformar la situació i canviar el retrocés en avanç.

 

Subscriu-te al Butlletí

¿Quieres decirnos algo?

Tu nombre (obligatorio)

Tu email (obligatorio)

Tu teléfono

Tu mensaje

Accepto la política de privacidad

Per utilitzar CAPTCHA, has de tenir tenir instal·lada l'extensió Really Simple CAPTCHA.

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

Per utilitzar CAPTCHA, has de tenir tenir instal·lada l'extensió Really Simple CAPTCHA.