I Jornada del cicle “Joves i Esperança”

Els joves, els adults i les famílies necessiten esperança. En un món en el qual sembla que sobra de tot, on els béns materials han assolit nivells impensables per a generacions anteriors, on les possibilitats d’estudiar, de viatjar, d’exercir drets cívics, són molt més elevades que mai… es produeix un fenomen que sembla paradoxal: manca d’esperança.

La Federació de Cristians de Catalunya i la Plataforma per la Família Catalunya-ONU organitzen la I Jornada del Cicle “Joves i Esperança” el 15 de febrer a les 19:00 h. a l’Església de Sant Vicenç de Sarrià de Barcelona (Pl. Rector Voltà, 5), per mostrar i portar esperança a molta gent que  no en té, especialment als joves. També els serà molt útil als professors i als pares. L’entrada serà lliure.

L’acte comptarà amb testimonis molt potents de persones que han sofert una gran urpada en la seva vida o fortes caigudes emocionals, però han recuperat l’esperança:

Dolores Bueno, llicenciada en Químiques, jove científica que ha viscut una experiència profunda de depressió i manca d’esperança

Raül Eguía, Biòleg Molecular, professor de Neurociència i Filosofia de la Ment. Ha dirigit projectes cinematogràfics a Nova York, publica a revistes científiques, imparteix cursos per a professionals i sacerdots, acompanya a famílies i persones profundament ferides amb dificultats com addiccions o depressions

Emma Bellver, mare de fills, llicenciada en Medicina i Cirurgia, especialista en Pediatria, Teràpia Familiar i a nivell d’emocions, autora del llibre “Mi primer Bebé”.

També se celebrarà una Santa Missa oficiada per Mn. Bruno Bérchez, Delegat de Joventut de l’Arquebisbat de Barcelona.

 

Més informació:

– Daniel Arasa: president.plataformaonu2014@gmail.com

– Lluïsa Argerich: fedcristians@federaciocristians.cat; 933.630.364

 

Subscriu-te al Butlletí

Cas Morín

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha

ForumLibertas.com

ForumLibertas.com