Impuls Cristià: 10 + 1 línies de treball

 1. Conversió.
 2. Unitat dels catòlics, capacitat d’actuar plegats en la diferència. És la conseqüència de la comunió.
 3. Treball sobre l’opinió pública; modificar el marc de referència tan negatiu de la fe cristiana i l’Església.
 4. El retorn dels batejats i els catòlics culturals com acció comuna a gran escala. La iniciativa “Catòlic. Però No Massa”.
 5. Participar en el debat cultural de les idees en el si de la societat. Expressar les nostres raons des de la fe i el seguiment de Jesucrist; mostrar també la capacitat de traduir-les al llenguatge secular.
 6. Incidir en les lleis i les polítiques públiques, perquè elles configuren avui, en absència d’una moral i uns valors compartits, el sentit del bé i del mal.
 7. Educació en la fe i cultura cristiana de qualitat, a les llars, a les parròquies!, a l’escola cristiana i a la classe de cultura religiosa confessional a l’escola pública. Educar els fonaments oblidats: l’ús generalitzat del Catecisme i el Compendi de Doctrina Social de l’Església, dues obres excepcionals.
 8. Formació i pràctica en les virtuts. Posar en valor les virtuts significa redefinir-les en els termes que ho fa MacIntyre, i recuperar-les en la seva explicació cristiana.
 9. Guia i acompanyament pastoral com a pràctica habitual davant les qüestions amb que amb tanta freqüència el món secular desafia la fe.
 10. Cercar l’excel·lència en la litúrgia i la reconstrucció i envigoriment de la comunitat parroquial.
 11. Enfortir la família com a primera comunitat i església domèstica, tant en el seu procés previ de preparació i formació, com en el desenvolupament de la seva missió quotidiana.

#AraConcòrdia

#AraConcòrdia

Subscriu-te al Butlletí

Cas Morín

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha