Instal·lat un nou columbari a l’interior de la Parròquia Sant Eugeni I, Papa per acollir les cendres dels difunts i recuperar la tradició

La Parròquia Sant Eugeni I, Papa situada ubicada al barri Esquerra de l’Eixample de Barcelona compta amb un columbari únic a la ciutat amb l’objectiu de recuperar la tradició eclesiàstica d’acollir les cendres dels difunts en un lloc sagrat. La inauguració va tenir lloc el diumenge 21 d’octubre.

Situat a la part posterior de l’altar i amb espai per a més de 500 urnes, la seva cèntrica situació facilita les visites dels familiars i d’aquells feligresos que vulguin seguir vinculats a la seva fe cristiana. Els familiar poden dipositar les cendres dels seus éssers estimats en un lloc sagrat, proper i simbòlic amb forts llaços emocionals i espirituals per als habitants del barri.

Des de la Santa Seu recorden que les cendres d’un difunt “han de mantenir-se en un lloc sagrat, al cementiri, en una església o en un espai dedicat a aquesta finalitat per l’autoritat eclesiàstica competent”.

 

Subscriu-te al Butlletí

¿Quieres decirnos algo?

Tu nombre (obligatorio)

Tu email (obligatorio)

Tu teléfono

Tu mensaje

Accepto la política de privacidad

Per utilitzar CAPTCHA, has de tenir tenir instal·lada l'extensió Really Simple CAPTCHA.

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

Per utilitzar CAPTCHA, has de tenir tenir instal·lada l'extensió Really Simple CAPTCHA.