IX Congrés Nacional d’Educadors Catòlics sobre Educació i Drets Humans

Aquest dissabte 10 de març se celebra el IX Congreso Nacional de Educadores Católicos, aquest cop, centrat en els Drets Humans en complir 70 anys de la seva Declaració Universal.

En aquella Declaració, tantes vegades usat, esmentada i manipulada, es recull, en el seu article 19 que “Tot individu té dret a la llibertat d’opinió i expressió; aquest dret inclou el de no ser molestat a causa de les seves opinions, el d’investigar i de rebre informacions i opinions, i el de difondre-les, sense limitació de fronteres, per qualsevol mitjà d’expressió”. D’això  se’n parla en aquesta entrevista a La Contra TV.

Després de la celebració de vuit edicions, el Congreso Nacional de Educadores Católicos, és avui un indiscutible punt de referència en el sector educatiu a Espanya. En l’última edició el 74% dels assistents va qualificar com a “excel·lent” la seva valoració general de l’esdeveniment.

Per aquest motiu, un any més, la Fundación Educatio Servanda, promotora dels centres educatius Joan Pau II, es proposi el gran repte de reflexionar sobre l’educació, aquest cop a la llum de la Declaració Universal dels Drets Humans, de la qual en aquest 2018 es compleixen 70 anys del seu naixement.

El Congrés tindrà lloc a l’Auditorio Rafael del Pino (C / Rafael Calvo 39 Madrid) i està dirigit a tots els educadors (directius de centres educatius, mestres, professors, pares, catequistes, estudiants de magisteri, monitors de temps lliure, educadors socials , agents de pastoral).

La Taula inaugural estarà composta per:

Sra. Beatriz Becerra, eurodiputada i vicepresidenta de la Subcomissió de Drets Humans del Parlament Europeu. És membre de la Comissió de Drets de la Dona i Igualtat de Gènere, entre d’altres.

Sr. Marcial Marín, Secretari d’Estat d’Educació, Formació Professional i Universitats d’Espanya. Conseller d’Educació, Cultura i Esport de Castella-la Manxa (2011-2015) i diputat de les corts a Castella la Manxa Manxegues (2007-2015). És llicenciat en ciències econòmiques i empresarials.

Sr. Joan Carles Corvera, fundador i president de Educatio Servanda, membre del Consell Executiu de la Asociación Española de Personalismo, Federal Deputy Commissioner a Union Interationale Guides et Scouts d’Europe i emprenedor.

Més informació.

 

 

Subscriu-te al Butlletí

¿Quieres decirnos algo?

Tu nombre (obligatorio)

Tu email (obligatorio)

Tu teléfono

Tu mensaje

Accepto la política de privacidad

Per utilitzar CAPTCHA, has de tenir tenir instal·lada l'extensió Really Simple CAPTCHA.

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

Per utilitzar CAPTCHA, has de tenir tenir instal·lada l'extensió Really Simple CAPTCHA.