Justícia i Pau estrena la web del seu 50è aniversari

Justícia i Pau porta dedicant-se des de fa cinc dècades a treballar per la pau, per la promoció i defensa dels drets humans, la justícia social i la protecció del medi ambient.

Ara estrena el web del 50è aniversari (www.justiciaipau.org/50anys/), un  espai on es poden trobar diferents pàgines amb informació d’interès sobre les celebracions del 50è aniversari d’aquesta organització.

 

JiP

 

Pàgines del web del 50è:

  • Nosaltres: En aquest espai trobaràs tota la informació sobre l’entitat, com ens organitzem i sobretot, un llistat de totes aquelles persones, entitats i xarxes amb les quals hem treballat aquests últims anys per assolir els nostres objectius. Accedir-hi.
  • 50 anys de trajectòria: Aquesta pàgina fa un repàs històric per aquelles campanyes i activitats més destacades de l’entitat. Accedir-hi.
  • Vídeos: En aquesta secció trobaràs tots els vídeos que s’han anat enregistrant durant els actes de celebració d’aquest aniversari. Accedir-hi.
  • Agenda: Aquí podràs consultar els actes futurs i les localitzacions on es trobarà l’exposició #UtopiesQueNoHoSón durant tot l’any 2018. Accedir-hi.
  • Premsa: En aquesta secció trobaràs el ressò dels mitjans de comunicació amb motiu del nostre aniversari. Accedir-hi.
  • Col·laboració i contacte: I per últim, trobaràs l’apartat que indica com pots col·laborar amb l’entitat. Accedir-hi.

 

Subscriu-te al Butlletí

Cas Morín

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha

ForumLibertas.com

ForumLibertas.com