La creu de Bangassou presidirà l’acte central del Pla pastoral diocesà «SORTIM!» a la Sagrada Família

La basílica de la Sagrada Família acollirà aquest diumenge, a les 18 h., l’acte central del Pla pastoral diocesà «SORTIM!», que aquest any es dedica als joves. La iniciativa convocada per l’arquebisbe de Barcelona, Cardenal Joan Josep Omella, incorporarà per primera vegada la celebració de Sent la Creu 2020, que fa quatre anys que organitza el Secretariat diocesà de pastoral amb joves i que enguany s’obrirà a tots els diocesans.

Després de les creus de Lampedusa (2017), Mossul (2018), Cambodja (2019), la quarta edició de Sent la Creu comptarà amb la creu de Bagassou i amb Mons. Juan José Aguirre, bisbe d’aquesta diòcesi de la República Centreafricana.

L’acte començarà amb una estona de pregària, amb testimonis i música. Tot seguit es celebrarà l’eucaristia, presidida pel cardenal Joan Josep Omella i predicada pel bisbe Juan José Aguirre.

Es poden recollir les invitacions del 24 al 28 de febrer. Els joves menors de 30 anys, al Secretariat diocesà de Pastoral amb Joves (c/ Villarroel 81, baixos). La resta de persones a la parròquia de la Sagrada Família (c/ Sardenya, 318), en ambdós casos, de 10 a 13.30 h. i de 17 a 20 h.

 

Dia: diumenge, 1 de març 2020
Hora: 18h.
Lloc: Basílica de la Sagrada Familia
Durada: 2 hores aprox.

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha