L’Assemblea va ser un èxit. Ara cal traduir-ho en fets. Carta setmanal de Josep Miró

L’assemblea va anar molt bé. L’entrada, basada en la reflexió que van fer l’Alfred Pastor i l’Antoni Puigverd, va marcar la pauta d’una trobada ben nodrida de gent i d’un molt bon nivell. Crec que els que hi vau assistir compartiu aquesta meva impressió.

 

Tenim uns bons fonaments per fer l’edifici més gran i més fort, i l’esperit per abordar aquesta tasca el resumeix bé aquest vídeo en poc més d’un minut (veure el vídeo). L’analogia amb el rugbi és prou exacta de l’esperit que ha d’impregnar el nostre treball. Som imperfectes, ens equivoquem, caiem, fem les coses malament, i només la fortalesa i sobre tot el joc en equip i la pregària superen aquestes limitacions nostres i fan possible assolir objectius grans.

 

Ara comença un nou curs i els socis heu rebut l’esquema del programa pel nou curs. Amb poc temps que hi dediqueu a la seva lectura en podreu treure una visió clara i saber cap a on volem anar: Impuls Cristià, Catòlic. Però No Massa, Projecte Cultural, Reconstruir la Comunitat, Democràcia Social, creixement a internet i de les xarxes de col·laboració i reciprocitat són paraules clau que defineixen el salt endavant que farem.

 

Et crido a que hi participis. Amb data propera et farem arribar un ampli ventall d’opcions de com pots ajudar d’una manera eficaç, presencialment o a distància, amb continuïtat o de manera ocasional. Tot esforç que facis tindrà resultats.

 

El vídeo de presentació d’e-Cristians és un bon instrument, ajuda a la seva difusió. Fes-lo arribar a la teva agenda de correus, mou-lo al Twitter, al Facebook si és que participes a les xarxes socials.

 

Pels que vau assistir a l’assemblea, gràcies per la vostra participació. Els que no ho vau poder fer segur que tindreu noves i diverses oportunitats per retrobar-nos.

#AraConcòrdia

#AraConcòrdia

Subscriu-te al Butlletí
Cas Morín

Vols dir-nos quelcom?

Nom

e-Mail

Missatge

Introdueix els següents caràcters: captcha

Please leave this field empty.