marsingular single s-category-informacions s-author-none">

L’Editorial Claret habilita un període gratuït d’un mes per a qualsevol usuari de l’aplicatiu La Missa de Cada dia

Són dies d’incertesa, de desconcert. Però també són dies de pregària i reflexió, de mirar cap endins. Davant d’aquest nou panorama que estem vivint aquests últims dies, l’Editorial Claret ofereix la possibilitat de seguir els textos litúrgics de la missa amb la versió premium de la seva aplicació La Missa de Cada Dia, de manera gratuïta, a tots els usuaris. En aquests moments d’excepcionalitat, volen afavorir la pregària personal i la participació a la de Missa a través de la televisió, ràdio o internet.

L’App, disponible en català i castellà, inclou els textos litúrgics per a totes les celebracions eucarístiques del missal, tant les d’àmbit general com les que són pròpies de cada bisbat i les de les principals poblacions. Ofereix els textos que corresponen a cada dia segons el calendari litúrgic i les festivitats locals més importants. També proporciona comentaris sobre els textos bíblics per facilitar la preparació de les homilies o per la meditació i pregària personal de qualsevol usuari.

Per activar el període gratuït d’un mes, és indispensable haver-se registrat a l’aplicació i introduir el mateix nom i correu electrònic en el formulari que es troba en el següent enllaç: https://primavera.missadecadadia.cat.

A més a més, l’Editorial Claret ofereix els continguts de la Lectio Divina Quaresma 2020 de manera gratuïta. Es poden consultar a través de l’aplicatiu de La Missa de Cada Dia i de la web www.missadecadadia.cat , a l’apartat Lectures d’avui.

 

Subscriu-te al Butlletí[hidden idioma "CA"]
[hidden tipo "Boletín"]

Accepto la política de privacitat

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha