Una missa setmanal retransmesa en streaming des de la catedral de Barcelona encomanarà a tots els difunts

Amb motiu de l’actual situació d’emergència sanitària, els tanatoris de Barcelona han suspès des de diumenge passat les cerimònies i les vetlles. Malgrat tot, l’Arquebisbat de Barcelona seguirà encomanant tots els difunts cada diumenge en una missa, a porta tancada, habitualment presidida per l’arquebisbe de Barcelona, el cardenal Joan Josep Omella.

L’Arquebisbat també ha habilitat un correu electrònic perquè les famílies dels difunts puguin demanar una pregària per l’etern repòs de les seves ànimes. Només cal que dirigeixin un missatge a difunts@arqbcn.cat, indicant el nom i cognoms del difunt així com l’edat.

Difunts encomanats a la missa de cada diumenge a la catedral

El passat 22 de març va ser el darrer dia que l’Arquebisbat de Barcelona va oferir aquest servei pastoral als tanatoris de Sancho d’Àvila, les Corts i Sant Gervasi. Durant les properes setmanes, tots els difunts seran encomanats a la missa que cada diumenge a les 19.00 h se celebra a la catedral de Barcelona. Aquesta pregària eucarística es pot seguir en directe tant per Ràdio Estel (106.6 FM) com per Youtube, en el canal de la Catedral de Barcelona.

Més endavant, un cop superada l’emergència sanitària, l’Arquebisbat de Barcelona organitzarà una celebració comunitària de l’Eucaristia per a tots els difunts que es comunicarà oportunament.

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha