Neix la revista ‘Galilea.153′

El proper dijous 12 d’abril el Centre de Pastoral Litúrgica (CPL) de Barcelona presenta Galilea.153, una nova revista per treure la litúrgia de la sagristia. Consideren que “és el moment d’obrir portes, de tenir en compte tota la comunitat cristiana i d’arribar als laics”.

M. Àngels Termes, directora de la nova publicació, comenta que la proposta “és fruit de la mateixa evolució del CPL i que l’objectiu de Galilea.153 és ajudar tothom a trobar el gust per la litúrgia, donar elements per ajudar a assaborir la litúrgia”.

Aquesta associació pública de fidels va començar fa seixanta anys publicant materials específics per a liturgistes. Després va arribar la revista Missa dominical, amb funció pastoral i pensada per als capellans. Més endavant, cada tres mesos, s’hi va començar a encartar Bloc MD, destinat als equips de litúrgia.

La presentació consistirà en una reflexió a càrrec M. del Mar Albajar (abadessa del monestir de Sant Benet de Montserrat) i comptarà amb Josep M. Romaguera (president del Centre Pastoral Litúrgica de Bcn,), M. Àngels Termes (directora de Galilea.153). També s’oferirà música, pregària i degustació de cava.

 

Dia: 12 d’abril de 2018

Hora: 19h.

Lloc: Sala Abat Safont i claustre de Sant Pau del Camp (Carrer de Sant Pau, 101, Bcn)

galilea

Subscriu-te al Butlletí

Cas Morín

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha

ForumLibertas.com

ForumLibertas.com