Neix l’Observatorio para la Libertad de Enseñanza

L’Observatorio para la Libertad de Enseñanza neix en el si de la Universitat Catòlica de València com una iniciativa promoguda pel Cardenal Cañizares per donar resposta a les nombroses situacions d’assetjament, per part dels poders públics, a les llibertats fonamentals en general i a la llibertat d’ensenyament en particular.

Està articulat com una instància acadèmica, consultiva i d’acció directa en tot el concernent a la defensa de la llibertat d’ensenyament, els dictàmens que emeti l’Observatorio para la Libertad de Enseñanza en el compliment de les seves funcions, estaran fonamentats en la Doctrina Social de l’Església.

La llibertat és essencial en el sistema educatiu i la llibertat d’ensenyament és fonamental en una societat democràtica i plural. Llibertat d’ensenyament és poder escollir i són els pares els titulars del dret fonamental, irrenunciable i inalienable a triar per als seus fills al centre educatiu l’ideari estigui d’acord amb les seves conviccions. Davant les contínues ingerències de l’Administració hem de ser defensors de la democràcia, com a ciutadans d’un estat lliure i democràtic, al servei del bé comú, i mitjançant la nostra presència activa en la vida pública valenciana i espanyola.

#AraConcòrdia

#AraConcòrdia

Subscriu-te al Butlletí

Cas Morín

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha