Setmana de Pregària per la Unitat dels Cristians a les diòcesis catalanes

  • Celebració ecumènica a l’Arquebisbat de Barcelona, presidida per l’Excm. i Rvdm. Mons Antoni Vadell, Bisbe auxiliar de Barcelona i amb la participació dels representants de les diverses confessions cristianes. A la Catedral de Barcelona, dissabte, 18 de gener, a les 20h.

 

  • Pregàries ecumèniques a l’Arquebisbat de Tarragona. Divendres dia 18 de gener a l’església parroquial de Sant Pau de Tarragona, a les 20h.; i el divendres dia 25 de gener, solemnitat de la conversió de sant Pau apòstol, a la Prioral de Sant Pere de Reus, a les 20h.

 

  • El Bisbat de Lleida han organitzat un acte central ecumènic que tindrà lloc el dilluns 20 de gener a les 19:30h. a la Parròquia Mare de Déu del Pilar. El lema d’enguany és ‘Ens tractarem amb una humanitat poc corrent’. A més, durant aquesta setmana la Delegació d’Ecumenisme i Diàleg Interreligiós ha previst dos actes més: una missa-pregària ecumènica d’inici de la setmana de pregària, el dissabte 18 de gener a les 20h. a la Parròquia de Nostra Senyora del Carme, i el dissabte 25 de gener, una Missa-Pregària Ecumènica de cloenda de la setmana de pregària, a les 19.30h. a la Parròquia de Sant Pau de la Mariola.

 

 

 

 

 

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha