Testimonis de l’Iraq, l’Índia i un missioner català a Perú, a la V Nit dels Testimonis de Barcelona

Arrenca la V edició de la Nit dels Testimonis a Barcelona. Una vigília de testimonis, música i pregària en la qual es congreguen més de 500 joves per conèixer de primera mà la realitat de l’Església que pateix la falta de llibertat religiosa, guerra i persecució, en diferents llocs del món.

Aquesta celebració, organitzada per la Delegació de la Joventut de l’Arquebisbat de Barcelona i la fundació pontifícia Ajuda al’Església Necessitada, tindrà lloc el proper divendres 25 de maig a les 20:00 a la Parròquia de Sant Vicenç de Sarrià (c / Rector Voltà 5, Barcelona). En aquesta ocasió els testimonis procedeixen de l’Iraq, Índia i Perú.

Intervindrà el Pare Naim Shoshandy que va haver de deixar tot i fugir com un refugiat més entre els milers de famílies que fugien del ISIS a l’Iraq. El seu germà va ser assassinat i el P. Naim es va trobar cara a cara amb els assassins. Què els va dir? Què va passar?

També participarà la germana Leelamma Ponnattu de l’Índia, on cada vegada amb més virulència i freqüència dels grups nacionalistes hindús ataquen les minories religioses. La seva amiga, la germana Rani Maria Vattalil, va ser assassinada per la seva fe i en la seva cerimònia de beatificació va estar present una persona inesperada: el seu assassí. Què hi feia allà? Per què consideren als cristians una amenaça per al país?

Finalment, hi haurà el P. Lluís Petit, un jove missioner català, que no va dubtar a deixar-ho tot per anar-se’n a la fi del món a transmetre l’alegria de la fe. Per què un jove que ho té tot decideix abandonar les seves comoditats i anar al cor de l’Amazònia peruana?

Subscriu-te al Butlletí

Cas Morín

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha

ForumLibertas.com

ForumLibertas.com