marsingular single s-category-informacions s-author-none">

Una bona iniciativa a imitar

Com sabeu, d’un temps ençà les celebracions nadalenques a poc a poc van prenent un caràcter més civil o pagà oblidant la importància religiosa de les mateixes. Això ve succeint els últims anys amb la cavalcada de Reis, una festa cada vegada més paganitzada on es perd el veritable sentit dels Reis d’Orient.

Per aquest motiu, un grup de pares van decidir l’any passat posar en marxa una cavalcada «alternativa» en què el centre fos l’adoració dels Reis Mags al nostre Senyor en el Santíssim Sagrament.

Aquest any, el diumenge dia 5 de gener a les 11: 30h. del matí, han convocat a totes les famílies a la Parròquia Sant Vicenç de Sarrià per celebrar l’arribada dels Reis Mags amb una Missa i posterior benedicció solemne amb el Santíssim Sagrament, en la qual els Reis Mags adoraran el Rei de reis.

Tot i que encara queda temps per a l’Epifania, a aquest grup de pares els agradaria que totes les famílies s’impliquessin per anar creant una cavalcada «alternativa» i tornar a aquesta festa el seu veritable significat: l’adoració a l’Nen Déu present en Santíssim Sagrament.

Subscriu-te al Butlletí[hidden idioma "CA"]
[hidden tipo "Boletín"]

Accepto la política de privacitat

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha