XIII Trobada Fe Cristiana y Servicio al Mundo

El dissabte 10 de març la Fundació Maior organitza ja la tretzena edició de la Trobada Fe Cristiana y Servicio al Mundo, en què a través de diferents conferències i una taula rodona es buscarà aprofundir en el llibre “La veritat del món” del teòleg Hans Urs von Balthasar.

 

Es tracta d’un dels toms de la seva coneguda trilogia (Glòria, Teodramática i Teològica), summament original. Seguint sempre el mètode i la perspectiva de la filosofia, i sent fidel a la condició mundana (no divina) del món, l’autor descobreix que aquest trasllueix el seu origen diví. El món no és Déu, però és obra de Déu. Sense espiritualitzar el món, només descrivint la seva veritat mundana, es troba la seva condició creatural i s’albira l’Amor etern que l’ha creat.

 

A les ponències es tractarà la veritat com a revelació i com a fonament, també com a naturalesa i llibertat (entrant també en el tema de l’ecologia), i finalment ens aproparem a la veritat en les imatges i en les paraules. La taula rodona reunirà a diferents professionals de la Medicina, el Dret, la Biologia i l’Enginyeria, per dialogar sobre les Ciències i la veritat del món.

 

Aquestes Trobades busquen aportar llum al cristià que està enmig del món, amb el convenciment que es pot viure immersos en la vida quotidiana sense per això estar allunyats de Déu o de l’Església. Estan destinats especialment a laics, però també oberts a sacerdots i religiosos.

 

Descarrega aquí el tríptic amb el programa complet, la presentació i la informació necessària de la trobada.

 

Dia: Dissabte 10 de març de 2018

Lloc: Residencia MM. Trinitarias (C / Marqués de Urquijo, 18, Madrid)

Subscriu-te al Butlletí

¿Quieres decirnos algo?

Tu nombre (obligatorio)

Tu email (obligatorio)

Tu teléfono

Tu mensaje

Accepto la política de privacidad

Per utilitzar CAPTCHA, has de tenir tenir instal·lada l'extensió Really Simple CAPTCHA.

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

Per utilitzar CAPTCHA, has de tenir tenir instal·lada l'extensió Really Simple CAPTCHA.