1 de febrer: Cinefòrum sobre eutanàsia i cures pal·liatives “Viure per sempre”

A la vista de les iniciatives i els projectes dels governs de legalització de l’eutanàsia a Espanya, cal fer una reflexió sobre com aquesta afecta la dignitat de la persona i sobre què representa a nivell personal, familiar, sanitari i social. Alhora, és important donar a conèixer i aprofundir sobre les cures pal·liatives i els resultats obtinguts.

És per aquesta raó que CinemaNet.net, la Plataforma per la Família Catalunya-ONU, l’Oratori de Santa Maria de Bonaigua i e-Cristians organitzen l’acte “Eutanàsia i cures pal·liatives“, consistent en projectar i comentar la pel·lícula “Viure per sempre” del director Gustavo Ron, relacionada amb aquest tema.

El ponent serà el Dr. Christian Villavicencio, gran expert, autor de nombroses publicacions especialitzades, professor de Bioètica a la UIC, responsable de l’assignatura de Medicina Pal·liativa en aquest centre i director de Caredoctors.

L’acte tindrà lloc el divendres 1 de febrer a les 19: 30h. en el Saló d’Actes de l’Oratori de Santa maria de Bonaigua (c / Jiménez Iglesias, 1, Bcn), i el serà presentat pel Sr. Daniel Arasa.

  • Dia: divendres, 1 de febrer de 2019
  • Hora: 19:30h.
  • Lloc: Saló de Acte de l’Oratori de Santa Maria de Bonaigua (c/ Jiménez Iglesias, 1, Bcn)
  • Entrada lliure i gratuïta

 

Subscriu-te al Butlletí

Cas Morín

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha

ForumLibertas.com

ForumLibertas.com