Via crucis amb el beat Samsó

http://www.balmeslibreria.com/ficha_libro/9953/Via-crucis-amb-el-beat-SamsóLa Editorial Balmes publica un Viacrucis con el beato Samsó, escrito por mosén Ramon Corts i Blay.
Se trata de un viacrucis en catalán y en castellano, y que permite la intervención de varios lectores e incluso alternar las dos lenguas.
Sigue los principales pasos de la vida del beato Samsó aunque el texto también prevé poder omitirlos en su lectura pública.
Está pensado para las parroquias y, sobre todo, para que los fieles lo puedan tener en las manos en los actos comunitarios.Sirve también para la meditación personal. Contiene reproducciones inéditas de un Viacrucis pintado por Joan Llimona en 1925.

L’Editorial Balmes publica un Viacrucis amb el beat Samsó, escrit per mossèn Ramon Corts i Blay.
Es tracta d’un viacrucis compost en català i en castellà, i que permet la intervenció de diversos lectors en la recitació pública, i fins d’alternar les dues llengües.
Segueix els principals passos de la vida del beat Samsó, encara que el text preveu també de poder ometre’ls en la seva lectura pública.
Està pensat per a les parròquies i, sobretot, perquè els fidels el puguin tenir a les mans en els actes comunitaris. Serveix igualment per a la meditació personal.
Conté reproduccions inèdites d’un Viacrucis pintat per Joan Llimona en 1925

Subscriu-te al Butlletí

Vols dir-nos quelcom?

El teu nom (obligatori)

El teu email (obligatori)

El teu telèfon

El teu missatge

Accepto la política de privacitat

captcha